Samen kom je verder

Deel dit bericht

Dit was de titel van mijn jongste wedstrijd verslag op de regionale vrouwenvoetbalvereniging website, svokrommerijnstreek. Alleen ga je vaak sneller, maar samenwerking brengt je verder. Dit geldt niet alleen voor sport of verenigingen, maar zeker ook voor het (lokale) bedrijfsleven.

Daarom doet het ons extra veel deugd dat ook deze week een belangrijke stap is gezet op het gebied van samenwerking van bedrijven binnen de gemeente. Samen met Joke Twigt (centrummanager) en Martine van Amerongen (namens de VVV Krommerijnstreek)  die erg druk zijn met het op de kaart zetten van onze mooie binnenstad, hebben wij (ondernemerinwijk.nl) de handen ineengeslagen en dat smaakt naar meer!

Om het bezoek (toerisme) naar Wijk bij Duurstede te stimuleren, maar ook omdat veel inwoners uit onze gemeente zelf graag worden geïnformeerd over het aanbod in onze binnenstad, is een bescheiden maar effectieve website bezoekwijkbijduurstede.nl opgezet. Uiteraard gebouwd door een lokale ondernemer!

Veel van de informatie op de site wordt ‘geleend’ van onze website, de foto’s en informatie van de diverse winkels, horeca en overige ondernemers staan immers al op onze website. Zo hoeven we niet opnieuw iedereen voor de camera te vragen en is het onderhouden van de informatie een stuk eenvoudiger omdat wij dat toch al doen.

Wat ons betreft een simpel voorbeeld van slim omgaan met elkaars ‘content’ Wie volgt? Ondernemersverenigingen (binnenstad en/of OKW?) wij schuiven graag bij jullie aan. Enne…. geheel gratis natuurlijk, want wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen!

Meer vanuit ons blog

Digitaal wint de strijd

Viel het jou ook zo op vandaag? De grote winnaars van de Emmy awards, traditioneel gezien voor beste televisie producties, waren uitsluitend On Demand producties,

AMBACHT

Vandaag was het tekort aan loodgieters volop in het nieuws, maar ook andere beroepen waar met de handen gewerkt moet worden, zullen de komende jaren