Wat kun jij doen?

Deel dit bericht

De wereld staat op zijn kop, dat is nog zachtjes uitgedrukt. Veel ondernemers zullen na het horen van de maatregelen gisteren de moed in de schoenen hebben voelen zakken. Maar ook al die mensen die werken in de getroffen branches of extra druk ervaren als gevolg van deze 2e golf. Van dichtbij ervaar ik de impact op sportverenigingen, geen kantine inkomsten en nu ook geen sportende leden meer, hopen dat ze de club trouw blijven, want anders is het financieel wel een hele harde dobber.

Wat kan ik doen? Zal de vraag zijn die misschien ook bij jou opkomt, de bereidheid om in actie te komen zie ik volop in de diverse post’s op sociale media en de reacties die er op volgen. Nu geen woorden maar daden.

Onze eerste Glossy is enkele weken uitgekomen en wordt super positief ontvangen. Deelnemende lokale ondernemers vertellen hun verhaal en zijn prachtig in beeld gebracht. Ook staan er leuke prijsvragen en vooral veel kortingsbonnen en acties in. Ondertussen wordt er al weer druk gewerkt aan een 2e nummer, gezien alle ontwikkelingen in de Horeca en openbare ruimte beperkingen, zal dit wat ons betreft het LEKKER lokaal nummer worden.

Samen met sportverenigingen zijn we in gesprek om hen te helpen aan extra inkomsten, zo start Handbal Vereniging Fortissimo met het verspreiden van een flyer om mensen de Glossy via onze site te laten aanschaffen, zo wordt de clubkas ook weer gevuld. Ben jij ook onderdeel van een vereniging, meld je dan aan bij ons. Verdien ook eenvoudig wat extra geld en promoot zo de lokale ondernemers. Nog geen Glossy aangeschaft? De komende tijd heb je in ieder geval genoeg tijd om hem lekker door te lezen….

Heb je leuke ideeën om lokale ondernemers te helpen? Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen!

#StaySafe en KooptLokaal

 

 

Meer vanuit ons blog

Digitaal wint de strijd

Viel het jou ook zo op vandaag? De grote winnaars van de Emmy awards, traditioneel gezien voor beste televisie producties, waren uitsluitend On Demand producties,

AMBACHT

Vandaag was het tekort aan loodgieters volop in het nieuws, maar ook andere beroepen waar met de handen gewerkt moet worden, zullen de komende jaren