Wie niet sterk is moet slim zijn

Deel dit bericht

Na internationale reuzen Google, Facebook, Microsoft en Apple rolt nu ook Amazon haar lokale platform uit in Nederland. In ons vakgebied noemen wij dit de big 5. Voor consumenten natuurlijk prachtig nieuws, nog meer keuze door concurrentie, voor grote en kleine ondernemers in Nederland iets minder prettig. Deze 5 grote spelers hebben een enorm data gedreven aanpak en de afhankelijkheid van hen wordt groter en groter.

Wat kunnen we daar als lokale ondernemers tegenoverstellen, er vanuit gaande natuurlijk dat wij niet zo afhankelijk willen worden? Nu we nog iets te kiezen hebben, is het belangrijker dan ooit dat we de (lokale) handen ineenslaan. Met zijn allen hebben we de beschikking over heel veel middelen om onze klanten te bereiken, door deze te delen houden we de kosten laag.

Wat nodig is, is iemand die dit coördineert en bij elkaar brengt, deze rol speelt ondernemerinwijk.nl al enige tijd. Steeds meer ondernemers sluiten zich aan en ook inwoners maken actiever gebruik van onze website. Al bijna 1.500 meningen over ondernemers vind je terug op onze site en op jaarbasis komen er zo’n 15.000 mensen op bezoek op onze site.

Vandaag starten we met een campagne om onze mobiele app te promoten, door zoveel mogelijk mensen deze app te laten downloaden, hebben we een extra middel (geheel gratis) om in gesprek te komen met onze klanten over leuke aanbiedingen, nieuws en andere relevante zaken. Heb je als ondernemer iets te melden of te bieden, via onze website kun je dit direct uploaden, maar mailen mag ook.

Je zult onze promotie campagne; “app jij hem al?” veel tegenkomen, laten we samen slim zijn!

Meer vanuit ons blog

Digitaal wint de strijd

Viel het jou ook zo op vandaag? De grote winnaars van de Emmy awards, traditioneel gezien voor beste televisie producties, waren uitsluitend On Demand producties,

AMBACHT

Vandaag was het tekort aan loodgieters volop in het nieuws, maar ook andere beroepen waar met de handen gewerkt moet worden, zullen de komende jaren