[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat is een centrum zonder winkels?

Een sportvereniging zonder sponsoren?

Een evenement zonder steun van winkeliers en ondernemers?

Het antwoord weten we natuurlijk allemaal, helemaal niets… de lokale economie en het sociale leven draaien op de motor die lokale middenstand heet. Misschien ben je zelf wel ZZP-er of heb je een winkel of ken je iemand die dat is, dan weet je dat dit keihard concurreren is, bijvoorbeeld tegen landelijke ketens of online bedrijven.

Vanzelfsprekend begrijpt iedereen dat prijs een belangrijke reden is om iets te kopen bij de een in plaats van bij de ander, maar service, advies en aandacht willen we ook allemaal.

Deze website is in het leven geroepen om het inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede makkelijker te maken om lokale ondernemers te vinden. Zoek je bijvoorbeeld een rijschool of stukadoor in de buurt, dan vind je die hier allemaal!
Om deze ondernemers te kunnen laten zien hoe goed zij hun werk doen of hoe goed hun product en service is, hebben zij de mogelijkheid om zich hier te laten beoordelen. Er is immers geen betere en voordeligere reclame dan mond tot mond reclame.

Op deze manier helpen wij de inwoners en ondernemers om elkaar makkelijk te vinden en zorgen we dat de prijs en prestatie weer prima in verhouding staan, zodat iedereen weer meer lokaal kan kopen.

Gesponsorde activiteiten OndernemerinWijk.nl

Mazijk Pop Wijk bij Duurstede

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]