Voor jou als ondernemer, hebben wij diverse middelen om je onderneming onder de aandacht te krijgen bij je klant. Bedenk goed er is geen betere reclame dan mond tot mond reclame en die is ook nog eens gratis!

Kaartjes  voor klanten:

A7 Formaat flyer:

Een tevreden klant, dat is de norm voor elke ondernemer. Liefst zo tevreden dat hij of zij jou aanbeveelt bij anderen. Dit willen we graag zo laagdrempelig mogelijk maken en daarom kun je bij ons kaartjes bestellen, waarop je eigen bedrijfsnaam ingevuld kan worden. Handig om op de toonbank te leggen of mee te sturen met een factuur of beter nog, persoonlijk te overhandigen aan je klant. 

Bestel deze kaartjes!

Deurstickers:

Raam sticker ondernemerinwijk.nl voor buiten

Raam sticker ondernemerinwijk.nl voor binnen

Jij bent ondernemer in Wijk (Cothen of Langbroek) en dat mag je best laten weten! Door het plaatsen van deze sticker op je winkeldeur, bus of op elke plek die mensen goed kunnen zien, laat jij zien dat je staat voor kwaliteit en service! Deze sticker krijg je gratis van ons.

Website banners:

Standaard formaten:

468×60
Laat iedere bezoeker van je website zien, dat je kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en het aandurft om beoordeeld te worden. Door te klikken op de banner, kunnen je klanten je niet alleen eenvoudig beoordelen, maar ook nog eens zien hoe anderen jou beoordeeld hebben. Deze banners krijg je gratis van ons. We beschikken over de standaardformaten van 300×250, 120×600 en 160×600 tevens maken we ze op maat. Wil je banners van ons gebruiken op jouw website? Neem dan contact op.

What’s Next?

Met inkomsten uit ons platform investeren wij in diverse media die een podium bieden voor de lokale ondernemers. Bij voldoende animo zullen wij ons eigen Ondernemerinwijk.nl papieren magazine gaan uitbrengen en in een grote oplage lokaal verspreiden. Ook zullen er kennis sessies worden georganiseerd en wordt er elke maand aandacht besteed aan de ondernemer van de maand, deze titel wordt aan je afbeelding gekoppeld zodat iedereen kan zien dat je hebt gewonnen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]