website
facebook

De Langkamp 10,
3961 MS Wijk bij Duurstede
0343 – 563616
info@dorestadmobiliteit.nl

open:
Maandag t/m Vrijdag
08:00 – 17:00
Zaterdag
10:00 – 14:00
gesloten:
Zondag

Autofirst Dorestad Mobiliteit

(9 klantbeoordelingen)

Autofirst Dorestad Mobiliteit. U bent bij ons van harte welkom voor onderhoud, reparatie of APK keuring van uw auto. Jong of oud en van welk merk dan ook, u kunt bij ons terecht.

9 beoordelingen voor Autofirst Dorestad Mobiliteit

 1. Jan

  zomerbanden na wissel in onbelalns. kon de zelfde dag nog komen. prima geholpen. kom zeker vaker terug. daarbij vind ik, voor alles waarbij een ander nodig is, eerst in eigen plaats op zoek.

 2. Luuk Neele

  Sinds 1 Oktober 2023 staat hier een nieuwe ondernemer aan het roer, Sandro Favre, 29 jaar en sinds 2 jaar woonachtig in Wijk bij Duurstede.

  Zoals je hier service verleend wordt, zo krijg je dat echt nergens.

  Mijn auto moest gekeurd worden voor 10 okt maar het was al 8 Okt! gezocht op autogarages in Wijk bij Duurstede die plek hadden. Sandro reageerde vlot terug, hij ging kijken wat er mogelijk was.
  Mijn leasemaatschappij wilde door Autofirst de auto niet laten keuren, de leasemaatschappij waarvan mijn auto is doet dit exclusief bij bij hun aangesloten bedrijven. Vervelend, maar Sandro had een oplossing.
  Ik mocht de auto brengen op 10 Okt zoals afgesproken, wat had hij geregeld: Een APK keuring bij een station waar het wél kon en hij ging zelf de auto brengen en halen, uiteraard leverde hem dat natuurlijk niets op, maar “Afspraak is afspraak” zei hij. Ik was verbijsterd van het niveau van service wat deze man als normaal beschouwde.
  Het minste wat ik kon doen is het bedrijf bedanken met een mooie bos bloemen bij het ophalen van de auto en deze review schrijven op Ondernemerinwijk.nl!
  Voor iedereen die waarde hecht aan eerlijkheid en échte service, ga absoluut naar Sandro Favre van Autofirst!

 3. Ouassima

  Top service mijn auto apk gekeurd en grote beurt ze geven eerst een prijsopgave en dat vond ik persoonlijk erg prettig dan kom je niet voor verrassingen te staan

 4. Sebastiaan Naafs-van Dijk

  Top bedrijf dat in korte tijd zeer professioneel omgetoverd is naar een service – first autobedrijf voor iedereen. Goede mensen voor en achter de balie. Nemen geen genoegen met half werk. Blijven netjes ook al ben je soms een lastige klant 😉 Aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Autofirst Dorestad Mobiliteit