website
facebook

Wijk bij Duurstede
06 – 4627 2260
info@basvanschuppen.nl

open:
wij zijn altijd bereikbaar

Bas van Schuppen interieur

(57 klantbeoordelingen)

Bas van Schuppen interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en hij zet de familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past.

57 beoordelingen voor Bas van Schuppen interieur

  1. Mark

    Bas en Joyce zorgen er voor dat je bij de keuze van je nieuwe raambekleding alle afwegingen maakt die nodig zijn. Met een showroom waar alles te vinden is, een prettige communicatie, meedenken met plaatsen en een top eindresultaat maakt dat wij hier gewoon weer terug komen!

  2. Mieke Miltenburg

    Wat een fijn bedrijf is Bas van Schuppen Interieur. In 2023 heeft Bas onze hele bovenverdieping bekleed met een nieuwe vinyl vloer. Het uitzoeken van de vloer bij Joyce en de contacten waren heel prettig en georganiseerd. Het leggen van de vloer was echt vakwerk. Wat een precisie! Zowel Bas als Joyce hebben veel vakkennis en zoeken overal een oplossing voor. Wij hebben er nog dagelijks veel plezier van.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *