website
facebook

Wijk bij Duurstede
06 – 4627 2260
info@basvanschuppen.nl

open:
wij zijn altijd bereikbaar

Bas van Schuppen interieur

(49 klantbeoordelingen)

Bas van Schuppen interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en hij zet de familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past.

49 beoordelingen voor Bas van Schuppen interieur

 1. Bart&Rita Goes

  Bas kwam langs met stalen voor de trapbekleding en rolgordijnen. In overleg een goede keuze kunnen maken ,binnen enkele dagen al een offerte en vrij snel kwam Bas de trappen doen,echt een vakman .vanaf het moment dat Bas hier binnenkwam hadden wij een super goed gevoel .wij kunnen niet anders zeggen dat dit een geweldig besluit was om Bas dit te laten doen ,we genieten elke dag van de trappen en de rolgordijnen super,een aanrader voor vele.

 2. Tim en sharon

  We hebben verschillende vloerenboeren om offerte gevraagd middels een persoonlijk gesprek. Bij Bas was het meteen duidelijk dat het niet alleen ging om zaken doen maar vooral om het feit dat ze onze een mooie vloer gunnen. Tijdens onze verbouwing is hij meerdere malen komen kijken om te zien hoe het ging alvorens hij volgens planning te vloer kwam leggen. Super fijn was dat! Bas heeft onze vloer boven en beneden (boven vinyl, beneden pvc) perfectionistisch goed gelegd. En dat ook nog in een vlot tempo. Een eerlijke prijs, een oprechte vakman en een super service!

 3. Frank en Ingrid Bertram

  We hebben ons trappenhuis opnieuw laten stofferen. Vakwerk, in alles, van begin tot eind.

 4. Tineke Booi

  ” Fijne, toegankelijke, laagdrempelige, klantgerichte ondersteuning.
  Begrip voor een specifieke situatie en daarnaar handelend.
  En ook nog supersnel en vakkundig.
  Geen enkele zorg, alles komt perfect in orde!”

 5. Evert van Dijk

  Op je gemak thuis met een aantal stalen met gordijnstof of vitrage en de nodige boeken, je keuze maken. Vakkundig opgemeten en nadat de bestelling gereed is vakkundig opgehangen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bas van Schuppen interieur