website
facebook

Wijk bij Duurstede
06 – 4627 2260
info@basvanschuppen.nl

open:
wij zijn altijd bereikbaar

Bas van Schuppen interieur

(53 klantbeoordelingen)

Bas van Schuppen interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en hij zet de familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past.

53 beoordelingen voor Bas van Schuppen interieur

 1. Theo Beckers

  Bas is een echte vakman. Hij heeft onze woonkamer en trap gedaan. Alles is superstrak en perfect afgewerkt. Zeer aan te bevelen.

 2. Teuna-dekker-klomp

  ” Bas heeft als eerste onze twee trappen op nieuw belegt met tapijt. Een slaapkamer, tapijt ,overgordijnen en inbietwins.
  Dit jaar de kamer PSV gelegd,overgordijnen, inloopmatten,rolgordij.
  Super blij met de goede adviezen en uitvoering. Op naar het volgende project. ?”

 3. JW Albada

  ” Bas van Schuppen voert al heel lang werkzaamheden uit in mijn huis met uitstekende kwaliteit. Nu hij voor zichzelf is begonnen weer een aantal zaken laten uitvoeren door Bas (en Joyce trouwens net zo goed). Nog steeds krijg ik dezelfde kwaliteit, prettige manier van werken en achterlaten van de plek waar gewerkt is. Dit alles met de met de nodige gezelligheid/humor.

  Op naar de volgende klus door Bas van Schuppen interieur.”

 4. Jorika van Eck

  ” Vorige week heeft Bas bij ons nieuwe vouwgordijnen vakkundig opgehangen, het ziet er weer keurig uit!!
  Ik kan Bas en Joyce bij iedereen aanraden.”

 5. Dries Kruithof

  ” Wil je dat alles perfect wordt, dat er met je mee wordt gedacht en dat alles ook nog heel vriendelijk, dan moet je bij Bas zijn.
  Wij waren al fan van Bas en zijn dat nu nog meer, wij genieten elke dag van onze PVC-vloer en ook nog steeds van onze vloerbedekking op de eerste verdieping.
  Ondanks de drukte heeft Bas eigenlijk altijd tijd om je te woord te staan en vaak komt hij snel even tussendoor om je van dienst te zijn.
  Wij adviseren iedereen die het horen wil: “”Ga naar Bas”””

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *