website
facebook

Wijk bij Duurstede
06 – 4627 2260
info@basvanschuppen.nl

open:
wij zijn altijd bereikbaar

Bas van Schuppen interieur

(55 klantbeoordelingen)

Bas van Schuppen interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en hij zet de familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past.

55 beoordelingen voor Bas van Schuppen interieur

 1. Carola Soomers

  Bas en vrouw Joyce zijn fijne, servicegerichte mensen. Passen goed in het Wijkse ondernemersklimaat met hun makkelijke en relaxte manier van doen. Goed vakwerk.

 2. Linda Cramer

  Wat een fantastisch team zijn Bas en zijn vrouw Joyce. Zij hebben ons op een prettig en vakkundig manier geholpen met de keuze van gordijnen, plissé blinds, tapijt en pvc vloer in onze nieuwbouw woning. Alles is tot in de puntjes uitgevoerd, alsof het om hun eigen woning ging. Veel mensen, net als wij, in “nieuwbouw wereld” hebben de weg naar Bas en Joyce gevonden. Wij zijn 100% tevreden en kunnen dit dynamisch duo van harte aanbevelen.

 3. Ilse Pastoors

  Goed op elkaar ingespeeld stel met veel ervaring en verstand van zaken. Leuke showroom aan huis, met een groot assortiment. Op zoek naar mooie spullen en raad op maat, bel Bas en Joyce!

 4. G. Bakker

  Door Bas van Schuppen en zijn echtgenote Joyce wordt er vanaf het begin op een fantastische en vakkundige wijze meegedacht en gewerkt aan de wensen van de klant. We zijn uitermate tevreden over het geleverde werk in ons nieuwe appartement.

 5. Renate Bodok

  Altijd even behulpzaam en paraat om ons uit de brand te helpen. Een aanrader voor iedereen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *