website
facebook

Wijk bij Duurstede
06 – 4627 2260
info@basvanschuppen.nl

open:
wij zijn altijd bereikbaar

Bas van Schuppen interieur

(54 klantbeoordelingen)

Bas van Schuppen interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en hij zet de familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past.

54 beoordelingen voor Bas van Schuppen interieur

 1. Ellen Lammers

  ” Bas en Joyce zijn vakmensen die met je meedenken, om een goede oplossing te zoeken voor jouw wensen. Goede kwaliteit, keurig geleverd en gemonteerd.
  Afspraken worden altijd nagekomen!”

 2. Patrick jansen

  Bas en joyce zijn ons geweldig van dienst geweest. Bas in uitvoering en leggen van vinyl en laminaat, joyce in ondersteuning met stalen en opties voor de gordijnen in de showroom

 3. Jan de Leeuw

  ” Wij hebben recentelijk 2 nieuwe vloeren laten leggen door Bas van Schuppen Interieur.

  Bas is een vakman met oog voor detail.

  EEN ECHTE AANRADER!!!”

 4. Wesley

  Wij zijn fantastisch geholpen door Bas en Joyce. Naast de hoogstaande kwaliteit van de producten is de service ook geweldig te noemen. Daarnaast ook een eerlijk advies gekregen over onze (bestelde) hordeur(en). Wij zijn overal enorm blij mee.

 5. Familie Bakker

  We zijn goed geholpen door Bas! Goede service, en vooral erg vriendelijk! Denkt met je mee, kortom wij zijn heel erg blij met onze jaloerzieen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *