website
facebook

Wijk bij Duurstede
06 – 4627 2260
info@basvanschuppen.nl

open:
wij zijn altijd bereikbaar

Bas van Schuppen interieur

(57 klantbeoordelingen)

Bas van Schuppen interieur

Bas van Schuppen heeft ruim 20 jaar ervaring in de woninginrichting en hij zet de familietraditie voort. Bas is een vakman en staat voor kwaliteit. Hij komt graag bij u thuis om samen de mogelijkheden te bespreken en u een professioneel advies te geven. Hij kan u de stalen laten zien en voelen, zodat u direct kunt zien wat het beste bij uw interieur past.

57 beoordelingen voor Bas van Schuppen interieur

 1. M. Scherpenzeel

  Erg prettig geholpen, fijne communicatie, netjes gewerkt, komt afspraken na en uiteindelijk een top eindresultaat.
  Bas en Joyce bedankt. Ga zo door!

 2. Elly en Jan Oechies

  Ons huis is gerenoveerd en leeftijdsbestendig gemaakt. Raamdecoratie was een probleem. Elly vond het heerlijk zoveel mogelijkheden. Zelf vond ik het scala aan mogelijkheden erg groot. De verhalen van de zogenaamde deskundigen werden steeds tegenstrijdiger. Toch weer naar Bas van Schuppen. Bas legde uit wat technisch mogelijk, fraai en handig was. Joyce maakte het scala aan mogelijkheden behapbaar en liet ons een keuze maken. Bas heeft alles opgehangen. Wij zijn heel erg tevreden. Onze gasten maken ons complimenten dat wij zo’n fraaie dakbedekking hebben uitgekozen.

 3. Gerry en Jan-Dirk

  Door Bas en Joyce wordt altijd op een vakkundige manier meegedacht. Je ontvangt een goed en eerlijk advies. Wij zijn zeer tevreden over het vakwerk wat zij leveren!!

 4. Jan Willem Albada

  Zowel Joyce als Bas hebben naast kennis van zaken ook heel goed door wat ik als klant wil of past bij mijn (ons) smaak en wensen. Daarnaast is ook de nazorg altijd meer dan goed. Bas is altijd bereid om even langs te komen wanneer er toch nog een vraag blijkt te zijn. Ook ons nieuwe huis is daarom weer onder handen genomen door Joyce en Bas. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.

 5. R. van Suijdam

  Prima vakman, werkt netjes en secuur. Prettig in de omgang. Komt zijn afspraak na. Kortom prima firma.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *