facebook
instagram

Peperstraat 48
3961 AT Wijk bij Duurstede
06 – 5370 7913
alexander@baxluxelederwaren.nl

open:
Dinsdag
12:00 – 17.30 uur
Woensdag t/m Vrijdag
10:00 – 17:30
Zaterdag
10:00 – 17:00
1e Zondag van de maand; Koopzondag
13:00 – 17:00
gesloten:
Maandag & Zondag

Bax Lederwaren

(30 klantbeoordelingen)

Helemaal aan het eind van de Peperstraat in het gezellige Wijk bij Duurstede vind je onze bijzondere winkel. Met de naam Bax Lederwaren doen we onszelf eigenlijk te kort. Uiteraard hebben we leren tassen en handschoenen. Maar Bax Lederwaren is zoveel meer. Zo vind je niet alleen een groot assortiment aan hoeden en petten maar ook plaids en accessoires.
Wij willen graag dat een bezoek aan onze winkel een beleving is. Dat heeft niet alleen met de inrichting en ons assortiment te maken. Met klantgerichtheid, service en tijd voor uw wensen willen we het verschil maken.
Kom de sfeer zelf proeven.

 

30 beoordelingen voor Bax Lederwaren

 1. Felix Wilbrink

  De stap van kraam naar winkel, dapper. Je krijgt er altijd een welkom gevoel en er ligt kwaliteit. Een winkel die cachet naar Wijk brengt.

 2. Joceline

  De bevlogenheid waarmee Alexander en Stefka hun prachtige winkel runnen is enorm. Zij weten is wat service is!

 3. Corrie Hissink

  Altijd warm welkom in de winkel en een nog warmer gevoel als je met een mooie hoed of sjaal de winkel weer verlaat

 4. Rik

  Als je de winkel binnen stapt kijk je je ogen uit niet alleen door het grote assortiment maar je krijgt ook het gevoel dat je in de jaren dertig van de vorige eeuw bent. En dan word je verwelkomd door twee lieve mensen waardoor je je gelijk thuis voelt. En de klanten komen van heide en verre zelfs uit America.

 5. Nancy Ploeger

  Afgelopen jaar zijn we met het hele gezin bij Bax langs geweest. We werden zo vriendelijk geholpen. Onze kinderen, anders best verlegen, voelde zich wel thuis en konden goed slagen. Ook voor ons zelf goed geslaagd. Wat een fijn aanbod voor iedereen met veel gastvrijheid!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.