website
facebook

Peperstraat 17
3961 AR Wijk bij Duurstede
0343 – 575 806
info@bijnett.nl

open:
Dinsdag t/m Vrijdag
10:00 – 17:30
Zaterdag
10:00 – 17:00
gesloten:
Zondag

Bijnett dameskleding en accessoires

(7 klantbeoordelingen)

Bijnett dameskleding en accessoires

Waar vind je nog kledingzaken waar gastvrijheid voorop staat, je ongedwongen tussen de rekken kunt neuzen en je persoonlijk advies krijgt waar je echt wat aan hebt? In de oudste straat van het knusse centrum van Wijk bij Duurstede. Deze sfeervolle kledingwinkel barst van de leuke dameskleding en unieke accessoires. We vullen wekelijks de collectie aan met nieuwe items, zodat je gekleed volgens de nieuwste trends de deur uit gaat.

7 beoordelingen voor Bijnett dameskleding en accessoires

  1. Kristin

    Een Hele fijne winkel vol met leuke kleding en gave accessoires. Heel fijn dat je zo goed geholpen word want ze weten maar al te goed wat voor leuke kleding ze verkopen en laten het maar al te graag zien! En thuis komen met een goed gevoel, en een hoop leuke kleding. Ga zo door dames jullie doen het super!

  2. Loes van den Berg

    Een gezellige winkel met leuke en betaalbare kleding.Annet haalt echt alles uit de kast om je in een leuke outfit te steken, maar ook Tina is goud .
    En ook als je niets koopt is het goed met een bakkie en advies geven aan vrouwen die aan het passen zijn. Dat kan allemaal in de gezellige winkel waar niets moet maar bijna alles mag.
    Top

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *