website
facebook
instagram

06 – 8183 4566
info@boesjesdecoratiewerken.nl

Boesjes Decoratiewerken

(3 klantbeoordelingen)

Ik zal mijzelf even voorstellen, ik ben Debby Boesjes en ik ben trotse eigenaresse van mijn eigen bedrijf Boesjes Decoratiewerken. Ik hoop dat je van mijn werk kunt genieten. Mijn levensmotto? I was created to create. Ik ben geboren in 1992 en woon samen met de liefde van mijn leven in het kleurrijke Wijk bij Duurstede.

Al op jonge leeftijd was ik aan het tekenen en kleuren. Eenmaal in de eerste klas van de middelbare school begon mijn tekentalent zich meer te ontwikkelen. Ik was vooral gericht op het tekenen van portretten en tekende erop los. Tijdens mijn studie aan Nimeto, de vakschool in Utrecht, heb ik mijn talent naar een hoger niveau kunnen tillen door de opleiding Specialist Restauratie en Decoratie te voltooien. Ik verdiepte mij in kunstgeschiedenis, bouwhistorie en het uitvoeren van zowel oude als nieuwe schildertechnieken.
Van 2013 tot 2018 was ik werkzaam bij een interieurwinkel waar ik anderen adviseerde en inspireerde op het gebied van wonen.

In 2018 besloot ik de sprong te wagen, mijn eigen bedrijf Boesjes Decoratiewerken!
De focus lag voornamelijk op het maken van muurschilderingen en ambachtelijke schildertechnieken zoals: Hout en marmer imitaties en het mooie letterzetten, voor particulier en zakelijke klanten. Echter was de vraag naar kleur en interieur advies ook erg groot. Het uitwerken van deze adviezen kan ik realiseren. Voor speciaal behang en schilderwerkzaamheden kunt je ook bij mij terecht!

Deze kennis versterkt de mogelijkheden aan producten die ik op kan leveren, deze kan je bewonderen in mijn digitale portfolio.

3 beoordelingen voor Boesjes Decoratiewerken

 1. Denise & Kevin

  Debby heeft voor ons een gave muurschildering gemaakt van Jip en Janneke voor de babykamer! Ook ontbreken Takkie en Siep niet. Takkie staat op de plank boven de commode en Siep hangt aan de plank. Wij vinden dat Debby dit erg mooi heeft gedaan

 2. Thomas Voogt

  ” Debby heeft het geboortekaartje voor onze zoon Jack gemaakt. Gebaseerd op een foto compleet gepersonaliseerd.

  De persoonlijke touch die Debby in deze kaart heeft weten te leggen is van grote klasse en zal voor altijd een prachtig document blijven.

  Dankjewel Debby!”

 3. Hans de Ligt

  Debbie heeft in onze showroom een delfs blauwe tegelspreuk aangebracht van 1 meter bij 1 meter. Een hele klus, maar prima gelukt. Ik kan haar van harte aanbevelen en heb nog meer van haar werk gezien. Als collega ondernemer adviseer ik haar nog wat aandacht aan haar website te schenken en dan verwacht ik nog veel meer werk voor haar. Prima prijs prestatie verhouding en ontzettend leuk, klantvriendelijk en professioneel mens! Succes verder

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *