website

Wijkerweg 9
3947 NH Langbroek
06 – 1660 8578
mail@breakingviews.tv

Breaking Views TV

(1 klantbeoordeling)

BreakingViews TV is het bedrijf van Rogier Elbers.
Naast zijn werk als regisseur in Hilversum, ontwikkelt en produceert hij de meest uiteenlopende bedrijfsfilms. Van kleine charitatieve instellingen tot en met de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Of het nu gaat om een kleinschalige aanpak in reportagestijl of een grootschalige registratie met meerdere camera’s, dit alles kan BreakingViews TV verzorgen.
Nieuw: CompanyClips TV. Het 60-90 seconde visuele visitekaartje. In HD-kwaliteit krijgt u een perfect gevisualiseerd visitekaartje waarin de interesse van uw mogelijke klant in een oogwenk is gewekt. Ideaal voor gebruik op beurzen, websites en social media. Tegen een scherpe prijs.
Voor ieder budget een passende oplossing!

1 beoordeling voor Breaking Views TV

  1. Hans

    Martine & Rogier hebben de promo/uitleg film van ondernemerinwijk.nl gemaakt. Uiteraard kan iedereen deze zien en zijn mening geven, wij zijn super enthousiast over het eind resultaat. Waar we ook erg tevreden over zijn is de tot standkoming van de film, in het voortraject hebben we onze wensen aangegeven en werd er meegedacht over het script. In de uitvoering, die heel vlot liep kwamen er ook volop suggesties en was het eenvoudig om voor de camera onze boodschap over te brengen. Kortom, wil jij ook een bedrijfsfilmpje, dan bevelen we ze van harte aan.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Breaking Views TV