website
facebook

Graaf van Lynden van Sanderburgweg 1
3945 PA Cothen
06 -1253 8531
info@cateringdewitte.nl

Catering De Witte

(25 klantbeoordelingen)

Catering De Witte is een creatief en enthousiast bedrijf dat er inmiddels 9 jaar naar streeft om úw feest op úw manier te realiseren!
Wij werken voornamelijk met verse producten en hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Omdat Gerard zelf in de keuken staat, proeft u dat zeker terug in onze gerechten.
Dus bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek, waarin u kunt aangeven wat uw wensen en ideeën zijn.
Wilt u toch zelf het één en ander doen of liever alles uit handen geven…. alles is mogelijk.
Zakenborrel, lunch, barbecue of high tea, personeelsfeest, kinderpartijtje, ijscokar, buurtfeest, verjaardag, jubileum…wij komen u helpen!

 

25 beoordelingen voor Catering De Witte

 1. Mirjam Willigenburg

  Partner was 60 jaar geworden en hiervoor gaf hij een groots feest. Veel contact vooraf gehad met Martine, er word goed gecommuniceerd en meegedacht. Klaar maken van de zaal, de bediening, het buffet, na afloop weer alles opruimen, alles was helemaal super geregeld. Top feest met dank aan Catering de Witte! Bedankt.

 2. Vereniging voor Protestant Christelijk Onderwijs De Oorsprong

  Onze complimenten voor de professionele wijze waarop de catering werd verzorgd. De lunch werd alom gewaardeerd en de doorlopende koffiebar was een groot succes. De hapjes bij de afsluitende borrel waren ook uitstekend.

 3. Dick Zumbrink

  ” Voor het 50e verjaardag feest hadden we diverse soorten hapjes besteld. Het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. We kregen veel positieve reacties van onze gasten.
  Top!”

 4. Marcella

  Voor mijn 50e verjaardag had ik een grieks buffet besteld. Het zag er prachtig uit en smaakte heerlijk. We kregen veel positieve reacties van onze gasten. Ook het overleg vooraf was prettig en alles was goed geregeld. Top!

 5. JanKees Verlare

  ” 26 augustus heeft ons gezelschap van 40 personen,genoten van het goed verzorgde salade buffet.Aflevering precies op tijd.Smaakvolle combinaties en creatieve decoratie.en goede uitleg voor de gasten.Voor herhaling vatbaar bij dit bedrijf.(Een 8.5)
  fam.Verlare.”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *