DaDi Webdesign en Webdevelopment uit Wijk bij Duurstede

website
facebook

Keulenaar 56
3961 NM Wijk bij Duurstede
06 -5065 2330
info@dadi.nl

DaDi Websites enzo

(14 klantbeoordelingen)

DaDi Websites enzo

Wij (her) ontwerpen je huisstijl en of website. Tevens optimaliseren wij websites voor zoekmachines, voor mobiele apparaten, conversie en laadtijd.
Wij doen het onderhoud en verzorgen de beveiliging van jouw website. Alles met een vooraf overeengekomen prijs, dus geen verrassingen achteraf. Neem gerust vrijblijvend contact op.

14 beoordelingen voor DaDi Websites enzo

 1. Teffr

  Super blij met mijn website die gemaakt is door Sytze. Hij denkt goed mee en vertelt alle voor en nadelen voor de indeling van de website. Thanks!

 2. Alice Sunderland

  Ik heb super fijn met Sytze samengewerkt. Hij reageert en handelt snel. Prettig als je met een deadline te maken hebt. Hij verstaat zijn vak en komt na wat hij zegt. Ik kan iedereen DaDi Webdesign aanbevelen!

 3. Theo van de Kamp

  Sytze heeft voor Fast Track Digital in zeer korte tijd een mooie en eenvoudige website ontwikkeld. Hij is snel en no-nonsense en dat is prettig werken!

 4. Marja de Ligt

  Fijn met je samengewerkt, jij begreep heel goed dat ik een website wilde die bij mij past! Zo dat je zegt, ja naar die kapsalon wil ik wel gaan, de uitstraling van een website die bij onze salon past, en als ik een aanpassing wilde maakte jij dat snel in orde, ik zou jou zeker aanbevelen! Ik ben er erg blij mee, en krijg ook positieve reacties.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *