DaDi Webdesign en Webdevelopment uit Wijk bij Duurstede

website
facebook

Keulenaar 56
3961 NM Wijk bij Duurstede
06 -5065 2330
info@dadi.nl

DaDi Websites enzo

(14 klantbeoordelingen)

DaDi Websites enzo

Wij (her) ontwerpen je huisstijl en of website. Tevens optimaliseren wij websites voor zoekmachines, voor mobiele apparaten, conversie en laadtijd.
Wij doen het onderhoud en verzorgen de beveiliging van jouw website. Alles met een vooraf overeengekomen prijs, dus geen verrassingen achteraf. Neem gerust vrijblijvend contact op.

14 beoordelingen voor DaDi Websites enzo

 1. Paula Meijer

  Ik ben heel blij met mijn mooie site. Aan de voorbereidingen heb ik niet zo heel veel werk gehad, maar het contact dat ik had met Sytze verliep snel en soepel. En nog steeds, de vragen die ik heb worden snel en professioneel opgepakt. Kortom ik ben zeer tevreden.

 2. Larissa Ignacio

  Het werk van Sytze kent een hoge kwaliteit maar vooral goede service. Je krijgt binnen 24 uur antwoord op je vragen, meestal eerder en problemen als die er al zijn, worden in hetzelfde snelle tempo opgelost. De communicatie met Sytze is zeer prettig, alsof hij naast je zit en meekijkt vanachter je schouder. Hij is bereid om dat kleine beetje extra te leveren. Hij is pas tevreden als jij dat bent. Zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding van zijn service kan ik enkel lof uitspreken over zijn werk en de manier waarop hij dat doet.

 3. Martine Hagenbeek

  Een ideaal team, DaDi en Flair Design, samen hebben ze in korte tijd vloerverwarmingmethout.nl ˜neergezet™. Flair een mooi design, Sytze de techniek. En dat deed hij snel en goed, we hebben nu een goede basis staan! Als we er niet uitkomen helpt Sytze ons op een snelle manier verder. We zijn dik tevreden!

 4. Marije Brouwer

  DaDi zorgt ervoor dat wij naast een mooie huisstijl en marketing items ook het interactieve stukje helemaal kloppend kunnen maken. Hij zoekt een passende technische oplossing voor al onze ontwerp keuzes.Uw website wordt door Sytze compleet tot in detail opgeleverd en werkt perfect op alle schermen, ook mobiel! Blij met deze samenwerking.

 5. Dennis Dekker

  Ik vond de samenwerking met DaDi Internet Diensten heel fijn. Ik kon alles aan hem vragen en zelfs de vragen na dat me website klaar was werden nog steeds keurig beantwoord en door DaDi Internet Diensten opgelost.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *