website
facebook

Peperstraat 39A,
3961 AR Wijk bij Duurstede
0343 – 794 518
info@delicatessen.plus

open:
Woensdag & Donderdag
10:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 19:00
Zaterdag
08:30 – 17:00
Zondag
09:00 – 13:00
gesloten:
Maandag & Dinsdag

Delicatessen+

(4 klantbeoordelingen)

Eigen import uit Frankrijk, Italie, Spanje en Griekenland en meer… waaronder wijn en bier waarbij er op wordt gelet dat de producten niet al door andere winkels in de regio worden verkocht. Je vindt dus vooral speciale delicatessen, en natuurlijk ook specerijen, uit de hele wereld. Daarnaast (daarom de toevoeging Plus in de naam) allerlei leuke en handige extra’s zoals de messen van Opinel het merk Fred (siliconen gadgets) etc. Een andere ‚Plus’ is dat er in de toekomst ook proeverijen en workshops en exclusieve diners gaan worden gegeven.
De winkel wordt gerund door Yves die 18 jaar in Frankrijk heeft gewoond en een Franse koks opleiding heeft gevolgd. Zijn kennis van de Franse cuisine (en taal) is daarmee bijzonder groot (dan wel vloeiend).

4 beoordelingen voor Delicatessen+

 1. Marja de Ligt

  Wat een heerlijke hapjes had je verzorgd Yves. Je had het goed voor elkaar voor ieder wat wils..hartig en zoet een ware smaakexplosie in je mond! Zalig
  Ook de aankleding en je verschijning waren geweldig.
  Zeker voor herhaling vatbaar.

 2. Claudia

  Naast de heerlijke overweldigende hapjes bij de uitreiking van ondernemer van het jaar heeft yves ook heerlijke hapjes gemaakt voor een high tea die ik verzorgd hebt bij 5 sterren koken in Cothen. Geweldige gebakjes, koekjes met ingredienten waarbij je niet zou verwachten dat dit in een koekje zou smaken. Ook 2 quiches heeft Yves gemaakt die erg goed in de smaak zijn gevallen. Echt een culinair hoogstandje, en alles zelf gemaakt. In de winkel van Yves in de Peperstraat in Wijk bij Duurstede raak je al snel geinspireerd door al de lekkere en verse producten. Dit is echt een aanrader voor alle lekkerbekken.

 3. paula bodok

  na veel verhalen te hebben gehoord , met name dat je een bevlogen persoon was die veel verhalen heeft van de herkomst van je producten.
  heb ik nu met eigen ogen , je hapjes en je persoonlijkheid kunnen aanschouwen.
  je ben een aanwinst voor wijk bij Duurstede.
  je hapjes waren zaliggggg
  en je presentatie geweldig

 4. Calvin en Manouk

  De heerlijke hapjes vielen in de smaak. Zelf zijn wij niet echt alles-eters, maar ook voor ons was er wat wils. Verbeterpuntjes zijn er altijd, aan je persoonlijkheid lag het in ieder geval niet! Niet ben je alleen een internationale kok, ook ben je een top gastheer.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *