webshop

Partners:

– Gildeslager Mulder
– Bakkerij Lakerveld
– Mike de Groenteman
– Boerderij Klein Spaarhoven
– De notenwinkel Wijk bij Duurstede
– Broodje bij de Buurman
– Slagerij Mulder
– Van Middelaar Keurslager
– Veldzicht Bloemen
– Dorestad Bloem & Kado
– Het Oude Raedthuys
– Wijkse Cadeaukaart

Dorpsplein Wijk bij Duurstede

(4 klantbeoordelingen)

Dorpsplein Wijk bij Duurstede is dé plek om 24/7 lokale producten te bestellen, af te halen óf te laten bezorgen.

Bestel bij ons de eerlijke en vertrouwde streekproducten van onze lokale vakspecialisten en haal je bestelling op, of kies voor gemak en laat het bezorgen. Gemak en service: probeer het maar eens en draag je steentje bij aan een duurzame en lokale samenleving.

Ben je zelf een lokale ondernemer, met of zonder webshop, sluit je bij ons aan: alleen ga je sneller, samen kom je verder!

4 beoordelingen voor Dorpsplein Wijk bij Duurstede

 1. Annet

  Goede kwaliteit artikelen die keurig netjes thuis worden afgeleverd. Echt heel fijn!

 2. Karin Bosman

  Via 1 website bij meerdere ondernemers (Gildeslager Mulder en Lindsey’s Visspeciaalzaak) besteld voor ons tuinfeestje. In 1 woord: Ideaal! Wat er op de website vermeld stond, tekst en afbeeldingen, kwamen overeen met wat er geleverd werd. Het eten was erg lekker. Ook werd alles in een keer geleverd. Het scheelt gewoon veel gedoe om overal langs te moeten (toch een beetje het gemak van deze tijd). Ik had nog een vraag gesteld over het bezorgmoment en daar werd snel en netjes op gereageerd. En ook daadwerkelijk gehoor aangegeven. Bij het brengen van de spullen maakten we een afspraak wanneer alles weer opgehaald kon worden. Erg fijn, goede service, persoonlijk. Nogmaals: ideaal, gemakkelijk en lekker!

 3. Marjoke Bosch Van Den

  De box is een fantastisch idee. De ingrediënten zijn van top kwaliteit. De uitvoering heeft nog veel verbeterpunten nodig. *aflevering niet op het laatste moment veranderen *beschrijving wat er in zit en als het een dieet is dit ook aangeven * een kaartje erbij van welke ondernemer het product komt * een beschrijving wat er opgewarmd moet worden en wat niet en of een bakje wel of niet in de magnetron kan * een beetje garnituur voor de aankleding op je bord. * als het product verkocht wordt als een drie gangen diner niet een gebakje als derde gang rekenen * het hoofdgerecht bestond alleen uit vlees groentemoes en jus, ik vind dit niet kompleet miste rijst op aardappel vooral omdat het in de jus dreef.

  • Hans de Ligt

   Hallo Marjoke, dank voor je terugkoppeling. Het is een nieuw idee van dorpsplein en deze feedback is daarom meer dan welkom en zullen we zeker ter harte nemen. Fijn dat je het een fantastisch idee vindt en dat de kwaliteit goed is, dit houden we vast en met de rest gaan we zeker aan de slag!

 4. Christel Pot

  Date night box besteld. Erg tevreden mee en wat een goede kwaliteit. Super idee

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *