website
facebook

Eetcafé Het Molentje
Dorpsstraat 53
3945 BK Cothen
0343 – 758 474
info@eetcafehetmolentje.nl

open:
Maandag
11:00 – 22:00
Donderdag t/m Zondag
11:00 – 22:00
gesloten:
Dinsdag & Woensdag

Eetcafé Het Molentje

(9 klantbeoordelingen)

Eetcafé Het molentje uit Cothen, bekend bij vele Cothenaren als stamkroeg maar zeker ook bij de vele fietsers en toeristen die hier regelmatig vertoeven aan de bar of op het terras. Centraal gelegen in Nederland op nog geen 25 meter van de Kromme Rijn en in de schaduw van de stellingmolen Oog in ’t Zeil. Vanaf de A12 afslag Bunnik is café Het Molentje in zo’n 10 minuten bereikbaar.
Wil je een gezellig avondje met je vrienden aan de bar bijpraten, een potje darten, lunchen, dineren of een feestje met buffet organiseren? Het kan allemaal. Eetcafé Het Molentje beschikt over een mooie bar, gezellig terras, professionele dartbanen en een heerlijke menukaart. Op tap hebben wij Amstel en Affligem Blond. Heb je zin in wat sterkers dan schenken wij dat uiteraard ook. Een wijntje of een lekker “pikketanussie”? Wij hebben het. Specialiteit die wij schenken is een Schrobbelèr. Een echte Brabantse sfeerverhoger. Geen 18? Geen alcohol!

 

9 beoordelingen voor Eetcafé Het Molentje

 1. Ageeth

  Wij hebben een week terug lekker eten besteld en ik moet zeggen dat we erg verrassend waren was gewoon super goed!

 2. Elly Zumbrink

  Super gezellig Café het Molentje, waar je heerlijk op terasje kan gaan genieten van drankje en hapje .ook heerlijk daar te eten .en leuke locatie om er een gezellig feestje te geven .Fijne mensen die je vriendelijk te woord staan .groetjes Elly ZUMBRINK

 3. Hans de Ligt

  Afgelopen zaterdag hebben mijn vrouw en ik allebei onze 50e verjaardag gevierd in ’t Molentje. Prima verzorgd, lekkere (lokale) sate en hapjes en onze gasten hebben niet zonder drankje gezeten. Prima verzorgd, aardig personeel en een goed stuk muziek van DJ Andre, we kijken terug op een geslaagd 100jarig jubileum en kunnen Michel en Hetty van harte aanbevelen.

 4. Nick

  Fijne meedenkende mensen! Alles kan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eetcafé Het Molentje