Fidiom makelaar Wijk bij Duurstede

website
facebook

Augustus 17
3962 LR Wijk bij Duurstede
0343 – 420 772
info@fidiommakelaardij.nl

open:
Maandag t/m Vrijdag
08:30 – 17:30
Zaterdag op afspraak
gesloten:
Zondag

Fidiom Financiële diensten op maat

(2 klantbeoordelingen)

Financieel dienstverlener Fidiom weet waar het om draait bij financiële producten: ze moeten precies aansluiten bij uw specifieke wensen en mogelijkheden. Dit geldt voor uw privésituatie, maar ook als u ondernemer bent, wilt u deze zekerheid. Fidiom adviseert en ondersteunt u bij uw financiële beslissingen en planning. Onze kracht ligt in een integrale benadering. Dat wil zeggen: we bekijken het liefst álle aspecten van uw financiële situatie om vandaaruit een doordacht en sluitend advies te kunnen geven.
Fidiom verleent financiële diensten op maat aan particulieren en ondernemers in het MKB-segment. Uiteraard voldoen wij aan alle professionele vereisten, zoals onafhankelijkheid, glasheldere informatieverstrekking en een actuele kennis van de door banken en verzekeraars aangeboden producten. Wellicht interessanter voor u om te weten, is dat Fidiom echt een doorpakker is als het om uw financiële belangen gaat. We combineren marktkennis, analytisch vermogen en gedrevenheid om voor u de best mogelijke oplossing te realiseren. Voor nu, maar ook voor de toekomst.

2 beoordelingen voor Fidiom Financiële diensten op maat

  1. Trude van Vliet

    Berry heeft ons super fijn geholpen om onze hypotheek rond krijgen en toen we schade kregen aan onze auto heeft hij ons ook uit de brand geholpen. Geen 9 tot 5 mentaliteit. Fijn bedrijf om je zaken goed geregeld te krijgen!

  2. Margje en Martin van Eck

    Fidiom heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt wat betreft onze hypotheek. Met maar één volledig boekjaar als zelfstandig ondernemer toch de financiën rond weten te krijgen. Een echte aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fidiom Financiële diensten op maat