website
facebook

Zandweg 4
3962 EC Wijk bij Duurstede
0343-594000
info@fietsdomein.nl

open:
Dinsdag t/m Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag & Maandag

Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1
3962 RB Wijk bij Duurstede
0343 – 810127

open:
Woensdag t/m Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag t/m Dinsdag

Fietsdomein

(195 klantbeoordelingen)

Fietsdomein, voor aandacht, eerlijk advies en voor onbezorgd fietsplezier. Dat is ons motto. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets, bij reparatie, bij aankoop van fietsonderdelen / fietsaccessoires / fietskleding of wilt u alleen informatie, wij zijn er voor u! Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te kiezen. Fietsdomein voor onbezorgd fietsplezier.

Bel of mail gerust!

195 beoordelingen voor Fietsdomein

 1. Yvette

  Vanaf het begin af aan al klant bij Henk, maar nu ook bij Michiel in Voorwijk. We zijn blij met de uitbreiding dáár (toch handig, ook voor lekke banden bij het Revius), met Michiel (wat een kennis en met de uitbreiding van de merken (yes, wilde al heel lang een Gazelle, maar alleen als Fietsdomein ‘m verkocht). TopShop!

 2. Jan de Leeuw

  Recentelijk 2 E-bikes van het merk Qwic bij Fietsdomein gekocht. Henk, de eigenaar heeft ons van a-z fantastisch geholpen. Wat een Kennis en Service heeft Henk. Ik adviseer iedereen om bij Fietsdomein naar binnen te gaan en je te laten adviseren.

 3. Ton Drijver

  Al verschillende fietsen hier gekocht.
  Altijd fijn en snel. geholpen en ruimer keus in alles voor de fiets. Als je komt altijd leuk geholpen en staan direct met advies in een woord geweldig kan niet anders zeggen.👍👍👍👍😃

 4. Gerard van Oostveen

  Prima geholpen met aankoop nieuwe fiets.

 5. EJ Veen

  Goed geholpen service is uitstekend!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *