website
facebook

Zandweg 4
3962 EC Wijk bij Duurstede
0343-594000
info@fietsdomein.nl

open:
Dinsdag t/m Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag & Maandag

Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1
3962 RB Wijk bij Duurstede
0343 – 810127

open:
Woensdag t/m Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag t/m Dinsdag

Fietsdomein

(318 klantbeoordelingen)

Fietsdomein, voor aandacht, eerlijk advies en voor onbezorgd fietsplezier. Dat is ons motto. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets, bij reparatie, bij aankoop van fietsonderdelen / fietsaccessoires / fietskleding of wilt u alleen informatie, wij zijn er voor u! Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te kiezen. Fietsdomein voor onbezorgd fietsplezier.

Bel of mail gerust!

318 beoordelingen voor Fietsdomein

 1. Reggy Schreuders

  Zeer tevreden, had op 2e Paasdag een Electrische fiets van het merk Sparta gekocht. Uiteraard eerst op verschillende modellen proef gereden en ik had een keuze kunnen maken. Begeleiding van het gebeuren was erg prettig verlopen en bij ophalen van de fiets was het ook naar volle tevredenheid gegaan. CHAPEAU 👌🏼👌🏼👌🏼

 2. Henk de vos

  naar volle tevredenheid bij de aankoop van 2 nieuwe e bikes geholpen door Michiel. Niets teveel . tweede fiets binnen het termijn geleverd. Klasse.

 3. Gerard Nafzger

  We wonen zelf in Houten, maar brachten onze elektrische fietsen al jaren voor onderhoud naar Fietsdomein. Goeie service en de fiets wordt gehaald en gebracht. Onlangs hebben we er 2 nieuwe elektrische fietsen gekocht. We zijn ook nu, ten opzichte van andere winkels, heel goed en plezierig geholpen. Al onze wensen ( aanpassingen en extra’s) waren geen enkel probleem, zonder dat daar bovenmatige kosten aan verbonden waren. Ook werden we op geen enkele manier onder druk gezet. We zijn dan ook met volle tevredenheid door Michiel, van Fietsdomein Voorwijk, geholpen. Dit gaf ons de doorslag om daar de fietsen te kopen. Wat ons betreft mogen ze ook een filiaal in Houten openen.

 4. H van Malsen Veer

  Zo wel bij aankoop van een nieuwe fiets als bij een service beurt staat iedereen je vriendelijk te woord.
  Er staat daar een top team voor je klaar.

 5. Diny Huisman

  Bij aankoop van mijn nieuwe fiets weer uitstekend geholpen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *