website
facebook

Zandweg 4
3962 EC Wijk bij Duurstede
0343-594000
info@fietsdomein.nl

open:
Dinsdag t/m Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag & Maandag

Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1
3962 RB Wijk bij Duurstede
0343 – 810127

open:
Woensdag t/m Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag t/m Dinsdag

Fietsdomein

(285 klantbeoordelingen)

Fietsdomein, voor aandacht, eerlijk advies en voor onbezorgd fietsplezier. Dat is ons motto. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets, bij reparatie, bij aankoop van fietsonderdelen / fietsaccessoires / fietskleding of wilt u alleen informatie, wij zijn er voor u! Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te kiezen. Fietsdomein voor onbezorgd fietsplezier.

Bel of mail gerust!

285 beoordelingen voor Fietsdomein

 1. Ad Aarts

  Fietsen vinden mijn zoon en ik een eg leuke hobby. Daarbij hoort ook goed onderhoud. De medewerkers van Fietsdomein nemen ruim de tijd voor je en geven goede tips. Onlangs hadden we een versnellingskabel vervangen, maar het precies afstellen lukte niet. Toen naar Fietsdomein, ze stonden meteen klaar en binnen enkele minuten was het gefixed. Service en Vakmanschap!

 2. Annemieke Rijneke

  Bij de aankoop van een fiets voor onze dochter zijn hebben we weer de klantvriendelijkheid en professionaliteit ervaren die we gewend zijn van Fietsdomein. Aan alle details wordt gedacht, zoals de fietsbel die ontbrak en die er meteen even opgezet werd. Echt klasse! Dat is waarom we ook steeds weer teruggaan naar Fietsdomein.

 3. Pieter Molegraaf

  Goede informatie gehad wat tot een aankoop van een elektrische fiets leiden

 4. H J van Ingen

  Goede service en alle aandacht

 5. Djoyce

  Super blij met me fiets ! Vandaag moge ophalen bij vestiging bij het revius veel geleerd over elektrische fietsen goede service ! En goede hulp met kiezen wat bij je pas !
  En de oude ingeruild op de gloed nieuwe ik kan niet meer zeggen dan SUPER BLIJ!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.