website
facebook

Zandweg 4
3962 EC Wijk bij Duurstede
0343-594000
info@fietsdomein.nl

open:
Dinsdag t/m Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag & Maandag

Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1
3962 RB Wijk bij Duurstede
0343 – 810127

open:
Woensdag t/m Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag t/m Dinsdag

Fietsdomein

(333 klantbeoordelingen)

Fietsdomein, voor aandacht, eerlijk advies en voor onbezorgd fietsplezier. Dat is ons motto. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets, bij reparatie, bij aankoop van fietsonderdelen / fietsaccessoires / fietskleding of wilt u alleen informatie, wij zijn er voor u! Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te kiezen. Fietsdomein voor onbezorgd fietsplezier.

Bel of mail gerust!

333 beoordelingen voor Fietsdomein

 1. Stephan de Gier

  Aanschaf eerste electrische fiets.
  Na wat speurwerk op internet uiteindelijk bij fietsdomein langs gegaan. Uitgebreide keuze aan modellen. Hoe moet je daar nu een keuze uitmaken?
  De verkoper voelde goed aan hoe hij ons moest helpen. Vakkundige uitleg en simpel aangeven waar de verschillen in zitten. Na 2 testritten was de keuze duidelijk.
  Na inruil van de klassieke damesfiets nog dezelfde middag in het bezit van een mooie Qwic!

 2. Ton Drijver

  Kan altijd terecht voor vragen en niets teveel om direct kleine relaties te doen en meestal ook nog gratis .In een woord geweldig zowel de service als de mensen die er werken.

 3. @p folgerts

  Het moest er van komen: een elektrische fiets voor mijn vrouw. En wat voor één. Sportief uiterlijk, hoge kwaliteit en en altijd wind mee. Heel goed geadviseerd en een prima inruil voor de ‘oude’ Koga. Door de 10% kortingsactie op de Canondale vielen we helemaal met de neus in de boter. Fijne zaak, prettige behandeling en uitstekend zaken gedaan.
  @p

 4. Gerald Dirksen

  Gisteren was het zover. na een jaar (Corona perikelen) mijn lang verwachte fiets opgehaald. Wat een leuke ervaring was dat. Op enthousiaste wijze wordt er van alles uitgelegd en laten zien. Even uitproberen, de juiste afstellingen voor mijn persoon en dan de administratieve afwikkeling. Wat een plezier om op zo’n heldere, vriendelijke en correcte manier te worden geholpen. Het is mijn eerste fiets gekocht bij Fietsdomein en daar heb ik een zeer goed gevoel over. Dank aan het team en dank aan Michiel.

 5. A. Roos

  Zelfs al het fietsen door een infarct te gevaarlijk voor je wordt en je echtgenoot zelf aan een nieuwe fiets toe is (damesfiets) en je zelf geen nieuwe fiets meer zult kopen wordt alles in het werk gesteld en voor mij een goede fiets uit te zoeken en wordt inruil en dergelijke uiterst perfect geregeld. Ons domein is dus fietsdomein. Henk, toppie, dank.
  Ad

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *