website
facebook

Zandweg 4
3962 EC Wijk bij Duurstede
0343-594000
info@fietsdomein.nl

open:
Dinsdag t/m Vrijdag
09:00 – 18:00
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag & Maandag

Graaf van Lynden van Sandenburgweg 1
3962 RB Wijk bij Duurstede
0343 – 810127

open:
Woensdag t/m Vrijdag
09:00 – 17:30
Zaterdag
09:00 – 17:00
gesloten:
Zondag t/m Dinsdag

Fietsdomein

(293 klantbeoordelingen)

Fietsdomein, voor aandacht, eerlijk advies en voor onbezorgd fietsplezier. Dat is ons motto. Bij aankoop van een nieuwe of tweedehands fiets, bij reparatie, bij aankoop van fietsonderdelen / fietsaccessoires / fietskleding of wilt u alleen informatie, wij zijn er voor u! Voel u welkom om heerlijk rond te kijken of samen met één van onze medewerkers de juiste producten uit te kiezen. Fietsdomein voor onbezorgd fietsplezier.

Bel of mail gerust!

293 beoordelingen voor Fietsdomein

 1. Hans Henderik

  Fietsdomein heeft niet alleen prettig geholpen bij het keuze maken van onze nieuwe E-bikes maar ook wanneer wij met een ander probleem aanklopten werden wij met alle rust aangehoord en direct geholpen!

 2. Eric de Reuver

  Zojuist nieuwe E-bike opgehaald, goede en duidelijke uitleg zowel bij koop als aflevering. Uiteraard proefrit gemaakt,goede uitleg mbt verschillen tussen diverse types! Oude E-bike, ook bij Fietsdomein aangeschaft, ingeruild, fijn dat dit gewoon ‘om de hoek’ kan.

 3. Nel Blokker

  Fietsdomein, voor aandacht, eerlijk advies en voor onbezorgd fietsplezier. Dat is hun motto en dat klopt helemaal. Tijdens onze Limes fietsvakantie gaf de accu een foutmelding en bij ons verblijf in Wijk bij Duurstede mochten we de fietsen stallen bij Fietsdomein. Er werd tijd gemaakt en de accu werd gratis doorgemeten. Bovendien kregen beide fietsen een gratis software update met eBike diagnoserapport. Top en nogmaals vriendelijk bedankt.

 4. Mirella van Maaren

  Prima geholpen bij de aanschaf van 2 nieuwe elektrische fietsen. Goed advies, ruime keuze, proefritjes gemaakt met diverse fietsen, ruime keuze ook qua accessoires. De inruil van onze oude fietsen en de aflevering goed verlopen. Vijf jaar garantie en ophaalservice zijn net dat beetje extra

 5. Gert en Riet van Binsbergen

  Voor de tweede keer een tweedehands E-bike gekocht bij Fietsdomein. We zijn heel erg tevreden met deze aankoop. Zoveel vertrouwen met het aanschaffen van deze fietsen. Vriendelijkheid staat voorop en weten precies welke fiets het beste bij je past. Super blij dat we terecht zijn gekomen bij Fiets Domein in Wijk bij Duurstede. Wij fietsen er vrolijk op los met de aangekochte fietsen en zijn meer dan tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.