website
facebook

Autorijschool Hans Krijgsman
06 – 5040 7856
info@goedles.nl

Goedles.nl

“Gewoon” goed les, dat is wat ik doe, geen dure/snelle auto maar gewoon les voor een reële prijs.
Ik ben Hans Krijgsman en heb ruim 20 jaar ervaring in het opleiden van veilige en zelfstandige chauffeurs.
In een goede gezellige sfeer probeer ik mijn leerlingen zo vlot mogelijk naar het examen te begeleiden.
Ik denk dat ik van mij zelf mag zeggen dat ik veel geduld heb, waardoor ik ook de minder vlotte leerlingen op een prettige manier kan begeleiden en leerlingen met allerlei beperkingen toch hun rijbewijs kan laten halen.

5 beoordelingen voor Goedles.nl

 1. hannie

  vanuit mijn ervaring bent u zeer geschikt voor leerlingen die wat meer moeite mee hebben met rijlessen. Dankzij u rij ik nu heel graag en heb ik enorm veel geleerd. Leuk om deze artikel te lezen. Heel veel succes verder.

  Groetjes Hannie

 2. Jelmer

  Een aantal jaar geleden heb ik rijlessen mogen volgen bij de heer Krijgsman.
  Er heerst een rustige maar aldus ook prettige sfeer bij Hans in de auto! Door de ervaring van de heer Krijgsman weet hij op een vlotte correcte manier je snel kennis te laten maken met het verkeer.

  Hier leer je op de juiste manier auto rijden!

 3. Lars

  Afgelopen jaar heb ik rijles gehad bij Hans Krijgsman. Je leert op een leuke manier goed autorijden en het is altijd gezellig! Ook heeft Hans oneindig veel geduld en weet hij precies hoe hij je het best kan uitleggen hie je iets beter kan doen. Zeker een aanrader!

 4. Jesse

  Rijles bij Hans Krijgsman staat voor kwaliteit, rust en een goede sfeer. Hans weet je op je gemak te stellen en leert je op een ontspannen manier auto rijden onder de knie te krijgen. Hans, bedankt!

 5. Leon Schothorst

  Omdat mijn broer geslaagd was bij Hans heb ik nu ook les van hem, ik heb een verstandelijke beperking en Hans legt alles goed uit en is rustig tegen mij en heeft veel geduld, ik hoop gauw te slagen en vindt het rijden leuk bij Goed les!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Goedles.nl