website
facebook
instagram

reizen@grieksegids.nl

Griekse Gids Reizen
De Langkamp 12C
3961 MS Wijk bij Duurstede
Tel: 0343-218014

open:
Maandag t/m Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
13:00 – 16:00
gesloten:
Zondag

Griekse Gids Reizen

(1 klantbeoordeling)

een reisbureau én zelfstandige reisorganisatie gevestigd aan de Veldpoortstraat 28B in Wijk bij Duurstede. Gespecialiseerd in het aanbieden van reizen naar de mooiste plekjes in Griekenland.

Griekse Gids Reizen is een echt familiebedrijf dat gerund wordt door Jorgos en Wendy Nikolidakis en hun zonen Adoni en Mano. Zoek je een leuke, bijzondere vakantie in Griekenland, dan ben je bij Griekse Gids Reizen aan het juiste adres!

Wij weten precies welke vakantiedorpjes, stranden, accommodaties en combinaties leuk zijn en kunnen daarin goed adviseren. Wij zijn voor onze klanten die in Griekenland zijn 24 uur per dag bereikbaar en laten niets over aan het toeval. Eilandhopvakanties organiseren is een van onze specialiteiten. Hierbij verzorgen we vliegtickets, boottickets, taxiritten en verblijf, zodat de klant zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Griekse Gids Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Wil je op vakantie naar Griekenland? We adviseren je graag en stellen je reis naar jouw wensen voor je samen, boek op de website, mail ons op reizen@grieksegids.nl of bel ons (0343-594447) voor een afspraak om je te laten adviseren.

 

1 beoordeling voor Griekse Gids Reizen

  1. Marina

    Geweldige mensen met veel ervaring in de Griekse cultuur. Op vele plekken geweest en onderzocht waar de mooiste plekjes zijn.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *