Heleen Verkerk van HDesign Wijk bij Duurstede | Ondernemer van de maand volgens Ondernemer in Wijk.

website
facebook
instagram

Keulenaar 56
3961 NM Wijk bij Duurstede
06 – 5428 6823
info@heleenverkerk.nl

Heleen Verkerk

(12 klantbeoordelingen)

Heleen helpt ondernemers om de stap van offline naar online te maken. Dit doet zij d.m.v. Design, Techniek en Online Marketing. Heleen houdt van aanpakken! Niet Lullen Maar Poetsen! En is continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, website, emailmarketing en social media. “Creatief meedenken is iets wat ik niet ‘uit’ kan zetten”.

12 beoordelingen voor Heleen Verkerk

 1. Anna

  ” Met Heleen heb ik zulke leuke coachings calls gehad! Kon er dan bijna niet van slapen. Zoveel energie en ideeën aan over gehouden.

  Het mooiste is dat naast het coachen ze ook gewoon wil meewerken om het een succes te laten zijn. Toen ik iets nodig had zoals logo en 3D e-book cover had ze die binnen een handomdraai gemaakt.”

 2. Inga van Zalm

  ” Het heeft echt aan mij gelegen dat Heleen en ik niet veel meer samenwerking. In de afgelopen jaren heb ik haar incidenteel ingeschakeld en ben altijd verrukt geweest van wat ze voor me ontwierp.
  Ook vind ik haar een heel warme persoonlijkheid die altijd voor je klaar staat.
  Nu ben ik ingestapt in een online training en gaan we mijn website aanpakken. Ik weet zeker dat dat een groot succes wordt.”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *