Heleen Verkerk van HDesign Wijk bij Duurstede | Ondernemer van de maand volgens Ondernemer in Wijk.

website
facebook
instagram

Keulenaar 56
3961 NM Wijk bij Duurstede
06 – 5428 6823
info@heleenverkerk.nl

Heleen Verkerk

(12 klantbeoordelingen)

Heleen helpt ondernemers om de stap van offline naar online te maken. Dit doet zij d.m.v. Design, Techniek en Online Marketing. Heleen houdt van aanpakken! Niet Lullen Maar Poetsen! En is continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, website, emailmarketing en social media. “Creatief meedenken is iets wat ik niet ‘uit’ kan zetten”.

12 beoordelingen voor Heleen Verkerk

 1. Pim

  ” Ik werk al meer dan 20 jaar samen met Heleen en telkens weer wanneer we een gesprek hebben gehad over het optimaliseren van onze website wordt alles weer helder en in no time uitgevoerd en beter dan dat ik ooit had kunnen hopen.
  Heleen kent alle hoeken van internetmarketing en is de vraagbaak van vele professionele internet ondernemers. Zij denkt mee, geeft vorm en realiseert een site waar je meer succes mee zult hebben als voorheen…als je tenminste doet wat Heleen zegt natuurlijk. De diensten van Heleen betalen zich altijd terug. Eindelijk een websitebouwer die begrijpt waar ik het over heb en het ook allemaal kan realiseren.”

 2. Saskia

  Na 5 jaar was het tijd om mijn website te vernieuwen. Ik vind het belangrijk dat ik zelf mijn website kan aanpassen en hulp kan inschakelen indien nodig. Ik heb mijn wensen en voorkeuren aan Heleen voorgelegd. Het resultaat kun je op mijn website bekijken. Ik ben er erg blij mee! Maar dat is niet alles. Als ik met Heleen in gesprek ga, dan raak ik enorm geïnspireerd door haar vragen, ideeen en enthousiasme! Zo ben ik zelf nooit uitgeleerd en neem ik telkens een klein stapje om mijn website beetje bij beetje verder te ontwikkelen. Heleen is goed op de hoogte van alle ontwikkeling en deelt deze kennis graag met haar klanten!

 3. Maarten Ruisch

  ” Heleen is een vriendelijke doorzetter.
  Heleen heeft m’n site een noodzakelijke update gegeven en daarbij tevens m’n gratis weg gever vormgegeven.
  Ik ben blij met zo iemand aan m’n site.
  Ik vraag en krijg zelfs meer!”

 4. Hans

  Heleen heeft het afgelopen jaar bijgedragen aan de vernieuwing van de website en de prachtige SVF GLossy. Een creatief ´kunstenaar´ Extreem flexibel, maar moet ook leren af en toe nee te zeggen. Als Heleen haar schouders er onder zet komt het altijd op tijd af en overtreft de kwaliteit elke keer weer mijn verwachtingen.

 5. Ans Hoogland

  ” Heleen heeft voor mij een nieuwe website gemaakt, die past bij wat ik wil uitstralen, die helder is voor bezoekers, en up to date met de nieuwste online technieken.

  Heleen heeft is een topper op het gebied van het maken van websites die er goed uit zien én werken. Want dat laatste is uiteindelijk belangrijk als ondernemer. Een mooie etalage, die iedereen voorbij loopt of alleen binnenloopt en niets koopt, schiet zijn doel voorbij.

  Het is heel fijn werken met Heleen, met haar enthousiasme, creatief meedenken en service.”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.