Heleen Verkerk van HDesign Wijk bij Duurstede | Ondernemer van de maand volgens Ondernemer in Wijk.

website
facebook
instagram

Keulenaar 56
3961 NM Wijk bij Duurstede
06 – 5428 6823
info@heleenverkerk.nl

Heleen Verkerk

(12 klantbeoordelingen)

Heleen helpt ondernemers om de stap van offline naar online te maken. Dit doet zij d.m.v. Design, Techniek en Online Marketing. Heleen houdt van aanpakken! Niet Lullen Maar Poetsen! En is continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, website, emailmarketing en social media. “Creatief meedenken is iets wat ik niet ‘uit’ kan zetten”.

12 beoordelingen voor Heleen Verkerk

 1. Katleen Van Landschoot

  Als copywriter en schrijfcoach zijn teksten mijn vak. Maar zonder frisse lay-out blijven die teksten saai. Heleen slaagt erin om voor aantrekkelijke lay-outs en designs te werken waardoor lezen nog meer een plezier wordt. Ik heb haar cursus e-zines maken gevolgd. Een wereld ging voor me open. Ook hier bewees ze haar vakkennis en toonde ze haar oog voor detail. Kortom: een vakvrouw.

 2. Simone

  ” Helleen is een van de meest bevlogen vrouwen die ik ken.
  In haar werk, maar ook in de wil iemand te helpen op welk vlak dan ook.
  Dit maakt haar uniek en maakt zij mensen beter en geeft zij je meer inzicht op alle vlakken.
  Wij hadden direct een super goede klik.
  Mede dankzij Helleen ben ik waar ik nu sta in het leven/werk.
  Ik zie het dan ook als een zegening, dat zij ooit in mijn leven is gekomen.
  Zo dit kwam rechtstreeks uit mijn hart.
  Kortom Helleen je bent een kanjer!!!!!”

 3. Annie Massop

  ” Heleen had in het verleden mijn oude website een make-over gegeven, waar ik heel tevreden over was. Dus logisch dat ik haar weer vroeg om de website voor mijn nieuwe bedrijf te vormgeven.
  Heleen heeft mijn wensen heel goed vertaald in een website die klanten aantrekt en waar ik mezelf in herken. Ze barst van de ideeën om alles nog aantrekkelijker en converterender te maken. Ik had al hoge verwachtingen, maar die weet Heleen steeds weer te overtreffen, ze geeft 200%!”

 4. Marian

  Heleen is een expert en een topvrouw. Altijd enthousiast, behulpzaam en een expert in haar vak. Meedenken is geen probleem en haar enthousiasme is aanstekelijk.

 5. Monique Appels

  ” Heleen Verkerk en ik werken al meer dan 5 jaar samen. We hebben gezamenlijke projecten gedaan, zij heeft mijn vorige website-ontwerp gemaakt en de visuals voor mijn digitale producten. Haar suggesties waren altijd spot on. Zij weet exact wat ik wil en welke uitstraling er past bij mijn bedrijf en producten. Ook kan ik altijd met vragen bij haar terecht. Gedurende twee jaar zaten wij ook samen in een mastermindgroep met gelijkgestemde internetondernemers.
  Heleen is niet alleen vaktechnisch goed maar ook communicatief sterk. Bovendien is zij een warme persoonlijkheid en fijn in de omgang. Ik kan Heleen dus van harte aanbevelen.

  Monique Appels
  Business coach voor ondernemers in de hondenbranche”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.