Het Oude Raedthuys

website
facebook

Dorpsstraat 21
3945 BJ Cothen
0343-561531

open:
Dinsdag t/m Donderdag
16:00 – 20:00
Vrijdag t/m Zondag
12:00 – 20:00

Het Oude Raedthuys

(230 klantbeoordelingen)

In Het Oude Raedthuys kunt u terecht voor de lekkerste snacks, overheerlijke broodjes en een vers gezet kopje koffie of thee. Alle producten zijn afkomstig van kwaliteitsleveranciers, want we vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor u. Bovendien gebruiken wij gezond frituurvet waardoor uw cholesterolgehalte op peil blijft. U bent voor ons echt koning klant.
Hoewel modern van opzet staan oude waarden hoog in het vaandel bij Het Oude Raedthuys. Als graag geziene gast wordt u uitstekend bediend met een onbetwist gevoel voor kwaliteit. Dat is ook logisch want alleen tevreden gasten komen weer terug bij Het Oude Raedthuys. Laat u op het terras eens trakteren op koffie met appelgebak of honingwalnoottaart. Zo kunt u echt met smaak genieten.

 

230 beoordelingen voor Het Oude Raedthuys

 1. Sylvia Chaudron

  Alles kakelvers, klantvriendelijk, mileubewust en innivatief. Top ondernemer!

 2. Sonja de vries

  “Alles heel goed verzorgd tijdens de corona periode, met bestellen en afhalen bij het loket buiten.
  Heerlijke producten en voor ieder wat wils.
  Kortom heerlijk genieten hier”

 3. Wendy

  Al jaren een begrip in Cothen, met regelmatig nieuwe gerechten in een creatief jasje! Bijzonder hoe dit team, ook juist in deze Coronatijd, de kwaliteit blijft waarborgen en klanten bedient!

 4. Carin Groen

  actieve ondernemer

 5. Irma en Pieter Jaspers

  Vanaf het begin van de corona crisis is Nick in de weer geweest met nieuwe plannen om zijn bedrijf staande en gaande te houden. Vanaf de overkant van de straat hebben wij kunnen zien hoe hij zich al voorbereidde op een tweede golf. Petje af voor deze creatieveling!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *