Het Oude Raedthuys

website
facebook

Dorpsstraat 21
3945 BJ Cothen
0343-561531

open:
Dinsdag t/m Donderdag
16:00 – 20:00
Vrijdag t/m Zondag
12:00 – 20:00

Het Oude Raedthuys

(230 klantbeoordelingen)

In Het Oude Raedthuys kunt u terecht voor de lekkerste snacks, overheerlijke broodjes en een vers gezet kopje koffie of thee. Alle producten zijn afkomstig van kwaliteitsleveranciers, want we vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor u. Bovendien gebruiken wij gezond frituurvet waardoor uw cholesterolgehalte op peil blijft. U bent voor ons echt koning klant.
Hoewel modern van opzet staan oude waarden hoog in het vaandel bij Het Oude Raedthuys. Als graag geziene gast wordt u uitstekend bediend met een onbetwist gevoel voor kwaliteit. Dat is ook logisch want alleen tevreden gasten komen weer terug bij Het Oude Raedthuys. Laat u op het terras eens trakteren op koffie met appelgebak of honingwalnoottaart. Zo kunt u echt met smaak genieten.

 

230 beoordelingen voor Het Oude Raedthuys

 1. Joyce Jansen

  Ze zijn ontzettend goed omgegaan met de Corona maatregelen en hebben zelfs de gevel daarvoor verbouwd om het voor de bezoekers nog veiliger te maken. Daarnaast is het personeel altijd enthousiast en is het assortiment zeer gevarieerd en zijn er regelmatig nieuwe dingen.

 2. Nova

  Ze zijn fantastisch!

 3. Gerrie Matthews

  Ze hebben TOP!!! broodjes. Om je vingers bij af te likken👍🥪🍔

 4. Fleur Thomassen

  Ze hebben geweldige initiatieven bedacht in de Corona tijd

 5. Stehouwer

  Ze hebben daar heerlijk softijs!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *