Het Oude Raedthuys

website
facebook

Dorpsstraat 21
3945 BJ Cothen
0343-561531

open:
Dinsdag t/m Donderdag
16:00 – 20:00
Vrijdag t/m Zondag
12:00 – 20:00

Het Oude Raedthuys

(230 klantbeoordelingen)

In Het Oude Raedthuys kunt u terecht voor de lekkerste snacks, overheerlijke broodjes en een vers gezet kopje koffie of thee. Alle producten zijn afkomstig van kwaliteitsleveranciers, want we vinden dat alleen het beste goed genoeg is voor u. Bovendien gebruiken wij gezond frituurvet waardoor uw cholesterolgehalte op peil blijft. U bent voor ons echt koning klant.
Hoewel modern van opzet staan oude waarden hoog in het vaandel bij Het Oude Raedthuys. Als graag geziene gast wordt u uitstekend bediend met een onbetwist gevoel voor kwaliteit. Dat is ook logisch want alleen tevreden gasten komen weer terug bij Het Oude Raedthuys. Laat u op het terras eens trakteren op koffie met appelgebak of honingwalnoottaart. Zo kunt u echt met smaak genieten.

 

230 beoordelingen voor Het Oude Raedthuys

 1. Ageeth

  Hebben lekker broodjes en lekker patat

 2. Yulia

  Zo goed ingespeeld op de corona maatregelen! Daarbij zijn de patatjes altijd lekker en op tijd ! Word goed rekening gehouden met aanpassingen in de bestelling!

 3. Roy van den Hoek

  Zeer professionele en kwalitatieve lunchroom/cafetaria. Naast zeer huiselijk, klantvriendelijk en lekker eten & drinken, ook een zeer maatschappelijk betrokken, creatief en innovatieve zaak.

 4. Emile Schermers

  “Zeer gedreven ondernemer vol idee├źn en passie. Heeft een top zaak maar is daarnaast constant aan het vernieuwen.
  Compliment!”

 5. Alfred

  Zeer creatieve ondernemer

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *