website
facebook
instagram

Wijkersloot 28
3945 LE Cothen
085 – 333 0006
shop@thehomecompany.nl

Showroom:
Graag op afspraak bezoeken.
Mail of bel of chat gerust met ons voor vragen of om een afspraak te maken.

HomeCompanyShop

(16 klantbeoordelingen)

The Home Company staat voor alles wat wonen leuker maakt! Van een professioneel interieurontwerp tot en met de complete inrichting.
Zit je met een woonvraag? Wij helpen je graag verder met verrassende en praktische ideeën. En met de mooiste en leukste meubels, verlichting, carpetten en wanddecoraties.

16 beoordelingen voor HomeCompanyShop

 1. Pieter Wesselse

  ” Voor het interieur van mijn nieuwbouwwoning in de Belgische Kempen heb ik The Home Company om advies gevraagd.
  De vraag, om juist naar het totale interieur te bekijken, is in alle aspecten geslaagd en waar nodig gedetailleerd uitgewerkt. Vooral de 3D-visualisaties hebben mij enorm geholpen om direct de juiste keuzes te maken.
  Het hele traject is in samenspraak met Caroline doorlopen. Een bezoek aan de Woonindustrie in Nieuwengein heeft een aantal keuzes al concreet gemaakt. Het geheel van advisering is tot volledige tevredenheid neergezet binnen een periode van een maand.”

 2. Gerrit Stof

  Wat een gezellig bedrijf! In eerste instantie kwam ik bij Caroline terecht via het internet. Ik zag dat ze ook een fysieke locatie op de Markt 9 in Wijk bij Duurstede heeft. Toen ik binnenkwam werd ik gelijk verwelkomd met een kop koffie en kon ik gezellig met Caroline in de showroom gaan zitten. Alsof je thuis komt. Uiteindelijk heeft ze de visualisaties van mijn nieuwe huis gepresenteerd. Wat waren die mooi! Sindsdien is het wachten om eindelijk in ons nieuwe huis te gaan wonen veel lastiger geworden 🙂 Een heel goed teken dus!

 3. A. Kooiman

  ” Ons interieur werd wat gedateerd en daarom hebben we Caroline van The Home Company om advies gevraagd.
  Naar onze volle tevredenheid zijn alle vragen en problemen door haar fantastisch opgelost
  en het hele interieur is weer gemoderniseerd!
  Onze hartelijke dank daarvoor. We wonen hier nu weer met heel veel comfort en plezier.”

 4. Jos Fries

  ” Enkele weken geleden vroeg ik Caroline om hulp bij de herinrichting van mijn woonkamer. Want ik had geen idee wat ik daar mee wilde en hoe ik dat aan moest pakken.

  Caroline luisterde naar me, maakte schetsontwerpen en na ons overleg ontstond een definitief ontwerp. Vervolgens hielp ze me dat ontwerp te realiseren: we bezochten samen leveranciers, zochten meubels uit, ze adviseerde me en liet tegelijkertijd ruimte voor mijn eigen keuzes. En altijd was ze betrokken, geïnteresseerd en wilde ze dat ik 100% tevreden was. Nu moet ik oppassen dat ik niet al te veel loftuitingen schrijf want anders wordt deze referentie ongeloofwaardig, maar ik ben erg blij met het resultaat en de samenwerking met Caroline. Zonder haar had ik dit niet voor elkaar gekregen! Ik heb hier van geleerd: als ik ooit ga verhuizen is het eerste wat ik ga doen Caroline bellen!”

 5. Paul Kempers

  ” In ons twintigerjarenhuis met kamer en suite hadden we het idee opgevat om de achterkamer wat ruimer te maken, door te kiezen voor een aanbouw of door de keuken bij de kamer te trekken en er een open keuken van te maken.
  Aangezien een aanbouw toch een ingrijpende verbouwing zou worden, besloten we om voor de tweede optie te gaan: de tussenmuur eruit en een nieuwe keuken (na 23 jaar).

  We zaten alleen met het probleem, dat we ons niet zo goed konden voorstellen hoe het eruit zou gaan zien.
  We kwamen in contact met Caroline van de The Home Company en zij stelde ons voor om ons daar door middel van een aantal 3D plaatjes een indruk van te geven.

  Na het aanleveren van foto’s en afmetingen kregen we van haar een serie afbeeldingen, die een heel goed beeld gaven van de toekomstige situatie, vanuit verschillende kijkhoeken bezien.
  Onze aanvullende wensen werden snel en professioneel in de tekeningen doorgevoerd.

  Dank zij de geweldige ondersteuning van The Home Company hebben we een goede keuze kunnen maken.”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCompanyShop