website
facebook
instagram

Wijkersloot 28
3945 LE Cothen
085 – 333 0006
shop@thehomecompany.nl

Showroom:
Graag op afspraak bezoeken.
Mail of bel of chat gerust met ons voor vragen of om een afspraak te maken.

HomeCompanyShop

(16 klantbeoordelingen)

The Home Company staat voor alles wat wonen leuker maakt! Van een professioneel interieurontwerp tot en met de complete inrichting.
Zit je met een woonvraag? Wij helpen je graag verder met verrassende en praktische ideeën. En met de mooiste en leukste meubels, verlichting, carpetten en wanddecoraties.

16 beoordelingen voor HomeCompanyShop

 1. S. Heikens

  ” Wij hebben door Caroline van The Home Company een interieurontwerp laten maken voor onze bestaande woning. De kinderen zijn de deur uit en we wilden het huis nu herinrichten op ons tweeën.

  Caroline heeft een ontwerp gemaakt voor de woonkamer en deze in een 3D-animatie aan ons laten zien. Zo konden we precies zien hoe het zou worden als we bepaalde keuzes maakten, zoals voor de vloer, gordijnen en meubels. Ook heeft zij een kastenwand voor de woonkamer ontworpen. Alles is inmiddels gerealiseerd en we zijn erg blij met onze vernieuwde woonkamer.”

 2. H. Verwijs

  ” Net met thuisgekomen en we zitten samen te ‘smullen’ van jouw werk en met name de 3D-beelden van onze nog nieuw te bouwen woning. We zien onszelf hier al helemaal zitten. Het maakt onze keuzes voor de vloer en keuken een stuk makkelijker.
  Bedankt voor de beelden en voor ons behulpzaam bij het gesprek morgen bij de bouwer/architect.
  PS: wij zijn al gevallen voor die 2 gevisualiseerde stoeltjes in de kamer ;-)”

 3. J. Blom

  ” WAUWWWWWWWW!! Echt mooi! Een paar mooie bloeiende planten voor het raam en in de pot en klaar! Gaaf zeg de fotowand.

  Caroline heeft op ons verzoek het hele kantoor gerestyled. Het is nu een mooie, comfortabele, nette en toch zakelijke ruimte geworden. Met superfunctionele oplossingen, zoals de grote wand die geheel is omgetoverd tot magneet- en whiteboardwand. Maar ook de sfeervolle verlichting en het speelse patroon in de tapijttegelvloer doen veel met de ruimte.”

 4. J. Stappers

  ” Caroline heeft ons geholpen bij het uitwerken van het ontwerp voor de uitbouw van onze woning. Door de prachtige 3D impressies die zij wist te creëren kregen wij een heel goed beeld hoe de uitbouw er uit zou komen te zien.

  Door middel van een filmpje dat zij maakte, konden we een virtuele wandeling maken door het huis. Ook konden wij de 3D impressies goed gebruiken in de afstemming met de aannemer. Wij willen Caroline van Thee Home Company van harte bedanken voor haar hulp!”

 5. Petra Driegen

  Wat kunnen we toch snel en goed beslissingen maken adhv jouw impressies, geeft echt een goed inzicht in wat kleur met de sfeer doet!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCompanyShop