website
facebook
instagram

Wijkersloot 28
3945 LE Cothen
085 – 333 0006
shop@thehomecompany.nl

Showroom:
Graag op afspraak bezoeken.
Mail of bel of chat gerust met ons voor vragen of om een afspraak te maken.

HomeCompanyShop

(16 klantbeoordelingen)

The Home Company staat voor alles wat wonen leuker maakt! Van een professioneel interieurontwerp tot en met de complete inrichting.
Zit je met een woonvraag? Wij helpen je graag verder met verrassende en praktische ideeën. En met de mooiste en leukste meubels, verlichting, carpetten en wanddecoraties.

16 beoordelingen voor HomeCompanyShop

 1. koen

  ” wij hebben een mooi verlichting gekocht met 5 hanglampen. Zowel de snelle en duidelijke communicatie als levering waren perfect.
  Als ik nog iets nodig hebt kom ik hier zeker terug!”

 2. Jeanine Leuven

  Service op hoog niveau en uitermate prettig.

 3. Gé en Marian

  We hebben bij Caroline een glas schilderij gekocht. Omdat we niet zeker wisten welke het mooiste in ons huis zal staan, mochten we twee schilderijen meenemen. Samen met Caroline zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.

 4. Rein en Antoinet

  2 eetkamerstoelen Arkansas bij The Home Company gekocht. Die zitten heerlijk en zijn sterk (hadden er al 2 en nu 4). Dat kun je niet van alle stoelen zeggen. Dat luistert nauw. En Fijn dat de stoelen zo snel geleverd zijn. Top!

 5. S. Kennedy

  ” Toen wij naar ons nieuwe huis aan in Amersfoort verhuisden heb ik met ongelooflijk veel plezier de workshop van The Home Company gevolgd en heeft Caroline ons nog geadviseerd bij de aankoop van twee grote plafondlampen en met een kleurenplan en indelingsplan.
  We wonen er nu met heel veel plezier. En het interieur is aanleiding is voor veel complimentjes van bezoekers.”

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

HomeCompanyShop