facebook

Doornseweg 16
3947 ME Langbroek
0343 – 563 172

open:
Dinsdag & Woensdag
09:00 – 14:00
18:00 – 20:30
Donderdag & Vrijdag
09:00–17:30
gesloten:
Zaterdag, Zondag & Maandag

Jolanda’s Kapsalon

Jolanda’s Kapsalon

Voor al uw haar wensen.
Aandacht voor het haar, maar ook voor de mens. Dat is wat je kan verwachten als je bij Jolanda’s kapsalon binnenloopt. Jolanda heeft een grote groep vaste klanten. Ze vertelt: “Alles komt hier binnen; dames, heren, kinderen, en het is altijd gezellig. Geen poespas! Ik ben open en eerlijk en dat trekt allemaal verschillende mensen aan”.
Al vroeg had Jolanda een passie voor het vak. Mensen mooi willen maken en blij de deur uit sturen. Klein begonnen op zolder, maar al na een half jaar werd de huidige kapsalon gebouwd bij het huis aan de Doornseweg.
Jolanda is creatief en heeft een oplettend oog. “Bij een klant kijk ik naar het totaalplaatje. De vorm van het hoofd, de ogen, de halslijn en de gelaatskleur. En hoeveel werk iemand er thuis van wil maken”. Door jaarlijkse cursussen blijft ze zich ontwikkelen op het gebied van knippen en kleuren. En dat alles voor een goede prijs!
Bij Jolanda is de klant zeker dat ze altijd door dezelfde persoon geholpen wordt. Voor feesten, bruiloften maar ook begrafenissen komen klanten langs. “Onder het genot van een kopje koffie deel je lief en leed met elkaar. Je bouwt echt een band op met mensen”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jolanda’s Kapsalon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jolanda’s Kapsalon