website
facebook
instagram

Willem Alexanderweg 25
3945 CH Cothen
06 – 2262 8961
barbijzonder@live.nl

open:
Maandag
18:30 – 20:30
Woensdag
14:00 – 17:00
Donderdag
18:30 – 20:30
vrijdag
16:00 – 19:00
Zaterdag
10:00 – 13:00
gesloten:
Zondag & Dinsdag

Kledingverhuur Bar Bijzonder

Kledingverhuur Bar Bijzonder is een eigenzinnig verhuurbedrijf van verkleedkleding en asseccoires zoals pruiken en hoeden.

Bij Kledingverhuur Bar Bijzonder kunt u terecht voor kostuums uit de Middeleeuwen tot rock and roll, van tovenaars tot disco-stijl en van religieuse kleding tot dieren. Er is een ruime keus aan kinderkleding en ook hebben wij smokings, jacquets en galajurken in ons assortiment.

Kledingverhuur Bar Bijzonder kent geen standaard outfit en creëert de outfits à la minute, dat maakt ons en de outfit ‘net even iets anders’. Door de persoonlijke aandacht en de gedrevenheid van de eigenaresse is te merken dat zij, net als u, graag wilt dat u een gepaste outfit aan hebt waar u uzelf prettig in voelt. Alleen dan kunt u op en top genieten van het feest!

Kom gerust een kijkje nemen voor de mogelijkheden. U zult versteld staan! Juist door het zeer uitgebreide assortiment (ruim 6.000 stuks) is Kledingverhuur Bar Bijzonder in de mogelijkheid voor iedereen een passende outfit te creëren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kledingverhuur Bar Bijzonder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kledingverhuur Bar Bijzonder