Website
info@mediativity.nl
06 – 292 40 701
Virgilius 21
3962 KM Wijk bij Duurstede

Mediativity

Mediativity

Welkom op mijn profiel! Ik ben Theo (1968), woon sinds 1997 in Wijk bij Duurstede en ben sinds 2008 zelfstandig ondernemer vanuit Wijk bij Duurstede met Mediativity®.

Een van de grootste uitdagingen is het managen van uw business vandaag terwijl u bouwt aan uw business van morgen. Mediativity® helpt u toekomstbestendig te worden en om mensen, planeet en winst in balans te brengen. Als interim-manager of adviseur.

Vanuit Mediativity® heb ik vanaf 2008 meer dan 55 organisaties (van groot tot klein) mogen adviseren rondom succesvolle groei en vooruitgang. Ik heb een Top-10 gemaakt van m’n meest voorkomende advies activiteiten (en voor hoeveel organisaties). Dit geeft een goed beeld van m’n ervaring en specifieke inzetbaarheid. Ik heb op dit moment nog ruimte voor nieuwe klanten en projecten dus bel me gerust voor een kop koffie en/of vrijblijvende kennismaking op: 06 2924 0701.

Top-10 activiteiten Mediativity:

1. Advies rondom organisatie, processen en cultuur (20)
2. Leiden van creatieve brainstorms en innovatie advies (19)
3. Visie, missie, strategie, positionering, branding, campagnes (15)
4. Trend updates (11)
5. Digitale transformatie en -strategie (10)
6. Raad van advies (10)
7. Leiden strategische team sessies (5)
8. Personal- en ondernemers coaching (4)
9 Future proof programma management (3)
10. Interim management (3)

Meer info:
https://www.mediativity.nl/
of
https://www.linkedin.com/in/theovandekamp

Sinds april 2023 ben ik ook Stadsregisseur van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek voor 1 dag per week.

De functie van Stadsregisseur is het in leven geroepen door de Stuurgroep Vitale Economie om ideeën en initiatieven te verbinden en samenwerking aan te jagen tussen alle ondernemersgroepen die Wijk bij Duurstede rijk is. Daarnaast voert de Stadsregisseur strategisch overleg met belanghebbenden zoals Gemeente, Ondernemersfonds, OndernemersKring, Hart van Wijk, VVV Kromme Rijnstreek en Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen.

In Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek zijn meer dan 2.500 ondernemers actief, o.a. bedrijven op industrieterreinen, winkeliers, horeca en zelfstandigen. Er is behoefte aan verbinding en potentie voor gezamenlijke activiteiten en meer slagkracht voor samenwerking en nieuwe initiatieven. Volg me op Instagram: @stadsregisseurwijkbijduurstede

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediativity” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *