website
facebook
instagram
online bestellen

Peperstraat 4
3961 AS Wijk bij Duurstede
0343 – 578 595
info@pepperdamesmode.nl

open:
Maandag
13:00 – 18:00
Dinsdag t/m Donderdag
09:00 – 18:00
Vrijdag
09:00 – 21:00
Zaterdag
09:30 – 17:00
gesloten:
Zondag

Pepper Damesmode

(5 klantbeoordelingen)

Pepper! Damesmode staat al 20 jaar garant voor een goede service, kwaliteit en aandacht voor onze klanten. Zowel voor nette als vrijetijds kleding hebben wij comfortabele merken en een uitgebreide collectie volgens de laatste mode. In de aandacht voor onze klanten staat een eerlijk advies centraal. Wij vinden het belangrijk dat u zich goed voelt in nieuwe kleding.

5 beoordelingen voor Pepper Damesmode

 1. Wendy

  De verkoopsters van Pepper Damesmode doen enorm hun best om leuke combinaties te delen via de social media kanalen in deze tijd waarin de winkels helaas veel dicht zijn. Ze blijven positief en maken filmpjes met veel enthousiasme. Dat vind ik heel knap!

 2. Nine Pijl

  Altijd superklantgericht!! Ondanks Corona toch het gevoel dat het mijn winkel is.

 3. Sylvia Schramowski

  Fijne winkel waar je goed geholpen wordt. De dames hebben alle tijd voor je. Hun kracht is, denk ik ook, dat ze onthouden wat je er al eerder hebt gekocht zodat je weer kunt matchen.
  Ga zo door!

 4. Elly zumbrink

  is een super fijne kleding zaak .Ze adviseren je om goede kleding die bij je past te dragen .mooie merken .voor mij een fijne kleding winkel .kom er altijd blij vandaan !

 5. Kitty

  Super fijne winkel met personeel dat je helpt met leuke ideeën. Maar ook fijn dat je zelf lekker rond mag kijken. Mijn kledingkast bestaat voor 85% uit pepper kleding

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *