website
facebook

Kotter 7
3961 KP Wijk bij Duurstede
06 – 2286 1980
info@reanimatie-op-locatie.nl

Reanimatie op locatie

(2 klantbeoordelingen)

Altijd al een reanimatie cursus willen volgen? Dan bent u hier goed.

Reanimatie op locatie, verzorgt zoals de naam al zegt, reanimatie cursussen op locatie. Dit kan zowel bij particulieren, sportverenigingen, bedrijven, scholen en ook zorginstellingen. De cursussen voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), inclusief certificering
Het voordeel van reanimatie op locatie is, trainen in uw eigen veilige leeromgeving, met de mensen die u kent. Ik zorg voor de rest. De cursussen worden aangepast op niveau en aandachtsgebied, met veel realistische scenario’s.
Reanimatie op locatie is misschien wel nieuw!
Maar staat volop in ontwikkeling, om meerdere cursussen aan te bieden, zoals eerste hulp bij ongelukken (EHBO) en eerste hulp bij drank en drugs (EHBDD).
Ik heb al veel ervaring in het trainen van zorgprofessionals, van gespecialiseerde afdelingen, in het ziekenhuis. Het hoogtepunt in mijn trainerschap is Nederlands Kampioen Reanimeren in 2015, een titel om trots op te zijn.

 

2 beoordelingen voor Reanimatie op locatie

 1. John

  Dankjewel Ilse voor de plezierige wijze waarop je ons wegwijs hebt gemaakt in de wereld van reanimeren. Erg fijn ook dat je de druk van het moeten presteren hebt gereduceerd tot het, waar mogelijk, rustig maar effectief handelend optreden. Niet meer en niet minder. En dat alles tijdens een avond die naast instructief ook nog eens gezellig was.

 2. Mieke

  Moet bekennen dat ik het wel spannend vond om deze cursus te volgen. Maar het idee om in het geval dat het nodig zou zijn, juist niet weten wat te doen, vond ik nog veel erger!

  Wat fijn dat jij bij ons thuis kwam Ilse! Op een rustige manier alles helemaal duidelijk uitgelegd. Geen vraag was te gek. Zelfs niet wanneer je voor de derde keer antwoord moest geven😉
  Serieuze informatie op een zo laagdrempelige mogelijke manier gebracht met ruimte om te lachen. En ook nog eens helemaal Corona-proof.

  Nu weten wij wat te doen in het geval dat.
  Dank je wel Ilse, je bent een topper.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reanimatie op locatie