Sandra Bruggers Pedicure Praktijk Cothen

website

Beatrixstraat 21
3945 CN Cothen
0343 – 756 543
info@sandrabruggers.nl

open:
Maandag & Dinsdag
18:30 – 21:30
Woensdag
09:00 – 16:00
18:30 – 21:30
Donderdag
09:00 – 12:00
Vrijdag
09:00 – 15:00
Zaterdag
09:00 – 13:00
gesloten:
Zondag

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

(78 klantbeoordelingen)

Wie kan er bij mij terecht?
Man of vrouw, jong of oud; iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door mij als ProVoet aangesloten pedicure uitstekend worden verholpen.
Sandra Bruggers

Behalve behandelingen in mijn praktijk ben ik op woensdag en vrijdag ook beschikbaar als ambulant(Alleen voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om naar mijn praktijk toe te komen) Behandelingen dienen contant afgerekend te worden, pinnen is niet mogelijk.

78 beoordelingen voor Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

 1. Hans de Ligt

  ook ik ben zeer tevreden met Sandra als pedicure. als ik een behandeling aan mijn voetjes heeft gehad loop ik weer op wolkjes .ook altijd gezellig gesprek met een heerlijk kopje koffie .IK ZEG TOPPIE SANDRA groetjes Elly Zumbrink

 2. Hans de Ligt

  ” Uitstekende en heerlijke pedicure behandeling .
  Heel deskundig en met veel zorg en aandacht .
  Ben super blij met Sandra !”

 3. Hans de Ligt

  Inmiddels twee keer bij jou geweest omdat mijn eerdere pedicure is gestopt. Advies opgevolgd om naar jou te gaan en geen moment spijt. Ik voelde gelijk een klik en ik denk wederzijds. Je bent een vakvrouw op en top!

 4. Hans de Ligt

  ” Sandra is zeer vakkundig en secuur. Als Sandra mijn voetjes heeft behandeld zijn mijn voetjes weer helemaal gelukkig. Er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren en
  dat is erg prettig. Altijd vriendelijk en gezellig. Een echte aanrader, Sandra is top”

 5. Hans de Ligt

  Na een bezoek aan Sandra zijn mijn voeten weer herboren. Goede behandeling na een tunnelnagel waar ik tot op de dag van vandaag geen last meer van heb. Ontzettende lieve vrouw en goede pedicure die zeer zorgvuldig te werk gaat. Te lang niet meer geweest, snel weer een afspraak maken. Echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk