Sandra Bruggers Pedicure Praktijk Cothen

website

Beatrixstraat 21
3945 CN Cothen
0343 – 756 543
info@sandrabruggers.nl

open:
Maandag & Dinsdag
18:30 – 21:30
Woensdag
09:00 – 16:00
18:30 – 21:30
Donderdag
09:00 – 12:00
Vrijdag
09:00 – 15:00
Zaterdag
09:00 – 13:00
gesloten:
Zondag

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

(78 klantbeoordelingen)

Wie kan er bij mij terecht?
Man of vrouw, jong of oud; iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door mij als ProVoet aangesloten pedicure uitstekend worden verholpen.
Sandra Bruggers

Behalve behandelingen in mijn praktijk ben ik op woensdag en vrijdag ook beschikbaar als ambulant(Alleen voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om naar mijn praktijk toe te komen) Behandelingen dienen contant afgerekend te worden, pinnen is niet mogelijk.

78 beoordelingen voor Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

 1. Jeroen

  Gisteren een zeer prettige behandeling gekregen in de praktijk van Sandra. Ze gaat zeer vakkundig en klantvriendelijk te werk. Zeker voor herhaling vatbaar.

 2. Marlies

  Ik kom al jaren bij Sandra, een echte vakvrouw! Geeft eerlijk en goed advies. Heeft een zeer schone hygiƫnische salon waar een prettige sfeer heerst. Daarnaast is Sandra een vriendelijke vrouw, oprecht, en hebben we altijd interessante gesprekken met elkaar!

 3. Carina

  Al enige tijd kom ik bij Sandra, ze is een zeer goede pedicure met verstand van zaken. Ze geeft tips en advies voor goede voetverzorging. Fijn om naar toe te gaan als rust puntje op een drukke dag.

 4. Astrid

  Professionele gedreven vriendelijke vakvrouw. Ze zorgt voor een ontspannen behandeling haar kennis is groot. Een aanrader!!!

 5. Jolanda van Vliet

  Een lieve en goede pedicure, die je niet alleen mooie voeten geeft, maar ook met je meedenkt en adviseert. Kortom een echte aanrader dus!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk