Sandra Bruggers Pedicure Praktijk Cothen

website

Beatrixstraat 21
3945 CN Cothen
0343 – 756 543
info@sandrabruggers.nl

open:
Maandag & Dinsdag
18:30 – 21:30
Woensdag
09:00 – 16:00
18:30 – 21:30
Donderdag
09:00 – 12:00
Vrijdag
09:00 – 15:00
Zaterdag
09:00 – 13:00
gesloten:
Zondag

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

(78 klantbeoordelingen)

Wie kan er bij mij terecht?
Man of vrouw, jong of oud; iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door mij als ProVoet aangesloten pedicure uitstekend worden verholpen.
Sandra Bruggers

Behalve behandelingen in mijn praktijk ben ik op woensdag en vrijdag ook beschikbaar als ambulant(Alleen voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om naar mijn praktijk toe te komen) Behandelingen dienen contant afgerekend te worden, pinnen is niet mogelijk.

78 beoordelingen voor Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

 1. Dewi van Beek

  Ik kom elke zes weken bij Sandra voor een pedicure behandeling, echt een verwen moment voor mij en mijn voeten en ik zou niet meer zonder willen. Sandra is een lieve, hartelijke en warme persoonlijkheid en heel bekwaam in haar vak.

 2. Sandra Bruggers

  Ik ben bij Sandra terecht gekomen voor schimmel nagels. Dit probleem heeft ze geweldig behandeld. Ik kom nog om de 6 weken voor behandeling van mijn voeten. Sandra doet dit zeer bekwaam en met veel enthousiasme. Ze vertelt ook wat ze gaat doen en wat je kunt verwachten, daarnaast geeft ze goede adviezen. Tenslotte moet je nog jaren met je voeten doen, bij Sandra zijn ze in goede handen. Verwaarloos je voeten niet en bel haar voor controle.

 3. Floor

  ” Goeie behandeling!
  Had pijn onder mijn voeten door eelt, en heeft het pijnloos verwijderd.”

 4. Maaike

  Wat drie jaar geleden begon met de behandeling van een ingegroeide teennagel, nu nog steeds trouw om de 6 weken in de stoel bij Sandra. Sandra is iemand die weet waar ze het over heeft, gaat professioneel te werk en draagt zorg voor je voeten. Ik zeg thuis vaak “na een behandeling van Sandra voelt het alsof mijn voeten weer kunnen ademen!” Kortom een heerlijke verwennerij voor de voetjes.

 5. Petra

  Sandra is een vakvrouw! Zij zorgt voor mooie, verzorgde voeten en ontspanning!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk