Sandra Bruggers Pedicure Praktijk Cothen

website

Beatrixstraat 21
3945 CN Cothen
0343 – 756 543
info@sandrabruggers.nl

open:
Maandag & Dinsdag
18:30 – 21:30
Woensdag
09:00 – 16:00
18:30 – 21:30
Donderdag
09:00 – 12:00
Vrijdag
09:00 – 15:00
Zaterdag
09:00 – 13:00
gesloten:
Zondag

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

(78 klantbeoordelingen)

Wie kan er bij mij terecht?
Man of vrouw, jong of oud; iedereen is gebaat bij goede voetverzorging. Ook als u specifieke voetklachten heeft, zoals eelt, likdoorns of nagelproblemen kunnen deze door mij als ProVoet aangesloten pedicure uitstekend worden verholpen.
Sandra Bruggers

Behalve behandelingen in mijn praktijk ben ik op woensdag en vrijdag ook beschikbaar als ambulant(Alleen voor mensen die lichamelijk niet in staat zijn om naar mijn praktijk toe te komen) Behandelingen dienen contant afgerekend te worden, pinnen is niet mogelijk.

78 beoordelingen voor Sandra Bruggers Pedicure Praktijk

 1. Linda Kaspers

  ” Sandra is een hele goede pedicure, ik moet mijn probleemvoeten iedere zes weken naar haar toe, de behandeling is heel erg goed en relaxed.
  Ze is heel kundig en professioneel geeft goede tips en is heel sociaal.
  Echt een aanrader !!”

 2. Jacqueline

  Uitstekende behandelingen die mij altijd heel goed doen. Met toewijding, vakkundigheid en…… warme aandacht

 3. Hans de Ligt

  Sandra is een geweldige deskundige pedicure en mijn voeten zijn enorm verbetert door haar behandelingen. Ze geeft goed advies en is heerlijke eerlijke persoonlijkheid . Ik en mijn voeten kunnen haar niet meer missen .

 4. Hans de Ligt

  Sandra maakt voor mij het verschil in haar vak als pedicure door haar professionaliteit te combineren met oprechte interesse in de klant. Mijn voeten voelen altijd veel lichter als Sandra ze heeft behandeld: ze zien er weer netjes verzorgd uit en de massage op het eind maakt het af. Als ze oneffenheidjes vindt, is ze eerlijk en duidelijk in haar advies. En het is gewoon ook gezellig….

 5. Hans de Ligt

  Vakkundig en zeer professioneel vind ik je. Al jaren kom ik bij je en ben volledig tevreden over je. Ik vind je hardwerkend en ik heb respect voor je hoe je alles doet. Top!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sandra Bruggers Pedicure Praktijk