Si No Makelaar Wijk bij Duurstede | Ondernemer van de maand volgens Ondernemer in Wijk.

website
facebook

Oeverstraat 30
3961 AN Wijk bij Duurstede
0343 – 592 950
085 – 760 0523 (Nieuwbouw)
welkom@si-no.nl

Si-No Makelaars

(8 klantbeoordelingen)

Bij Si-No makelaars bent u aan het juiste adres voor de koop of verkoop van uw huis. Wij combineren kennis van zaken en integer advies met een frisse, baanbrekende aanpak en gaan daarbij verder dan de traditionele makelaar. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met u!

8 beoordelingen voor Si-No Makelaars

 1. B.M.R. van Ettinger

  Si-No makelaars heeft ons huis in Utrecht voor ons verkocht. Wat mij met name is bijgebleven is de totale ontzorging, professionele werkwijze, en secure afhandeling Jeroen heeft ons in het voortraject uitstekend geadviseerd over de beste manier en prijsstelling om ons huis zo snel mogelijk te verkopen, en hij heeft ons verbaasd in de afhandeling op adminstratief en contractueel gebied waar we echt het gevoel kregen met een professionele partij samen te werken. Erg fijne ervaring en een echte aanradar als je je huis wil verkopen

 2. Bastin Hofman

  Professioneel team dat je erg prettig en persoonlijk te woord staat. Ik ben erg geholpen met de diensten Jeroen en Joke aan mij hebben geleverd bij de taxatie en verkoop van mijn woning.

  Ik kan een ieder dan ook zeker adviseren om bij de taxatie en/of verkoop van je woning Si-No Makelaars in te schakelen!

 3. Jan Arjen de Jong

  Zeer professioneel en deskundig. Joke heeft de verkoop van ons huis gerealiseerd. We hebben de samenwerking als zeer prettig en betrokken ervaren. Een aanrader!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *