website
facebook

Peperstraat 12
3961 AS Wijk bij Duurstede
0343 – 571 332

Open:
Maandag, Woensdag en Donderdag
08:30 – 12:30 * 13:30 – 18:00
Vrijdag
08:30 – 18:00
Zaterdag
08:30 – 15:00
Gesloten:
Dinsdag & Zondag

Slagerij van Bekkum

(1 klantbeoordeling)

In 1923 is slager van Bekkum sr op de huidige locatie een slagerij gestart in Wijk bij Duurstede.
In 1956 is de slagerij voortgezet door zijn zoon Frans van Bekkum. Frans bleek een specialist in het maken van verschillende soorten worst en kreeg naamsbekendheid in de gehele regio.
In 1992 zijn dochter Rolanda en schoonzoon Rijk van der Eijk aan het roer gekomen. Door de jaren heen hebben wij borg gestaan voor de vertrouwde kwaliteit van ons vlees en onze vleesproducten.

Aan de stijl van de winkel is bewust niets veranderd: “De meeste slagerijen zijn tegenwoordig zo modern, maar wij blijven lekker ouderwets met gewoon goed vlees”. Het verse vlees hangt aan haken en gedraaide worsten zijn op de toonbank uitgestald. In de vitrine liggen grote, malse stukken vlees zonder poespas. “We verkopen geen halffabrikaten of kant-en-klaar voedsel. We kruiden het vlees niet en doen nergens marinade op, want anders smaakt alles hetzelfde”, zegt Rolanda. “En het vlees wordt op ambachtelijke wijze gemaakt”, voegt Rijk toe. “We benen het varkensvlees zelf uit en ook de worsten maken we zelf.” Dit zijn bekende producten zoals kookworst, rookworst, leverworst, grillworst en de vleeswaren: achterham, beenham en pekelvlees. Onze klanten komen van heinde en ver voor onze filet americain en onze supermalse biefstukken.

Ons vlees komt via een leverancier uit vaste stallen. Een constante kwaliteit en een garantie van vertrouwd vlees zijn hierbij gegarandeerd. Op bestelling leveren wij ook biologisch vlees. Wij willen u voortdurend van dienst zijn met goede adviezen, verse producten en verrassende specialiteiten.

Wij hopen u binnenkort in onze winkel te ontmoeten.

1 beoordeling voor Slagerij van Bekkum

  1. Duwien

    Altijd vriendelijk en ik kom er niet eens vaak! Maar als ik in Wijk ben haal ik daar mijn vlees!
    Smaakt altijd super lekker en vers.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slagerij van Bekkum